Ани Салич Снимка: архив, Булфото
fallback

В bTV предложили на Ани Салич 10-годишната й заплата като еднократен бонус, за да не си тръгва. Това разкрива самата тя в интервю за "24 часа".

"Не вярваха до последно, че ще си тръгна. Подадох си молбата, прибрах се вкъщи и изключих телефона си. Не знаех какво ще ме чака на това ново място", разказва Салич, която вече работи за конкурентната Нова телевизия.

Oще по темата
"По-късно разбрах, че мои колеги написали във Фейсбук “Сребролюбие”. Тук искам да кажа нещо и да приключа с тази тема - на следващия ден получих предложение за предаване в праймтайма и моята 10-годишна заплата в Би Ти Ви еднократно като бонус, за да остана", споделя водещата.

За възнаграждението си в Нова тв казва: " Дошла съм със заплата като на моите колеги. Имам предвид водещи. Аз съм професионалист и имам това самочувствие. Благодарение на всичко, което научих сама".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Анонимен

преди 10 години

Тая дава интервюта, като че ли е някаква мега звезда, а не читателка на новините - големата работа, големият професионализъм!Отгоре на всичко с тези нейни благотворителни пориви, само показа колко е лицемерна и продажна.За нищо не струва, омръзна от хора, на които им се дава трибуна, а имат едно голо самочувствие без никакво покритие.Не е интересно колко е заплатата й, какви бонуси взима, какво прави в личен или професионален план, по-интрересното е защо ни занимават с нея няколко месеца!

87

Dublin

преди 10 години

Аз на жена, която взе 10000 лева, за да води благотворително предаване за дечица, не вярвам! ....bas_!!! BAS_!!!Ne ia mislih za takova zivotno...!!

86

Анонимен

преди 10 години

Просто Бойко доколкото се пише в медиите си купи Нова ТВ и си прехвъля хората в неговата телевизия. Много ми стана смешно когато на гости на ДикООФ бе Ани Салич и Диков и изтипоса снимка където Салич се прегърнала с Бойко Борисов и Симеон Дянков.

fallback