88

Анонимен

преди 10 години

Тая дава интервюта, като че ли е някаква мега звезда, а не читателка на новините - големата работа, големият професионализъм!Отгоре на всичко с тези нейни благотворителни пориви, само показа колко е лицемерна и продажна.За нищо не струва, омръзна от хора, на които им се дава трибуна, а имат едно голо самочувствие без никакво покритие.Не е интересно колко е заплатата й, какви бонуси взима, какво прави в личен или професионален план, по-интрересното е защо ни занимават с нея няколко месеца!

87

Dublin

преди 10 години

Аз на жена, която взе 10000 лева, за да води благотворително предаване за дечица, не вярвам! ....bas_!!! BAS_!!!Ne ia mislih za takova zivotno...!!

86

Анонимен

преди 10 години

Просто Бойко доколкото се пише в медиите си купи Нова ТВ и си прехвъля хората в неговата телевизия. Много ми стана смешно когато на гости на ДикООФ бе Ани Салич и Диков и изтипоса снимка където Салич се прегърнала с Бойко Борисов и Симеон Дянков.

85

Анонимен

преди 10 години

Защо в една централна емисия Бойко Борисов беше отразен ПЕТ ПЪТИ като за капак и в спортните новини беше торазен това беше деня на финала в шампиноска лига! Защо беше този брутален МЕДИЕН СЛУГИНАЖ В ПОЛЗА НА МУТРИТЕ ОТ СИК И ИПОН НАРЕЧЕНИ ГЕРБ?????????? ЗАЩО И КОЙ ГО ОСЪЩЕСТВЯВАШЕ?????????? Миролюба Бенатова да направи ПЪЛНИ САМОПРИЗНАНИЯ за култовите интервюта от балкона на МС с диктатора и за другите интервюта.

84

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО БЕШЕ ТОЗИ БРУТАЛЕН СЛУГИНАЖ В ПОЛЗА НА ГЕРБ ОТ БТВ 4ГОДИНИ???????? Защо ББ и ЦЦ всеки ден бяха по телефона в студиото на сутрешнитя блок на БТВ? Защо хората на ГЕРБ министри депутати партийци и всекакви за 4 години бяха окупирали сутрешнитя блок на БТВ? Защо БТВ опъваше невиждан медиен чадър над ГЕРБ и ББ??? Защо БТВ НОВИНИТЕ всеки ден беше Бойко Борисов и Цветан Цветанов?

83

email

преди 10 години

Имам чувството, че има и bTV ***... колко и е заплатата хич и не ме интересува. А това до колко една телевизия изгражда един водещ е много спорна тема! Сигурното е, че точно bTV са телевизията която се е самозабравила! Колкото до това откъде аджеба толкова пари в една телевизия които се раздават на калпак ... ами това си е перачница на пари бе хора! А и всичко идва от измислени рейтинги... рекламодателите плащат луди пари!

82

1

преди 10 години

Напоследък все ни пробутват журналистчеТАТА - я за лица на демокрацията, я за пример на преуспели хора, я за пример за подражание.КУКЛИ НА КОНЦИ!

81

Анонимен

преди 10 години

4166.666 лв. е месечната и заплатата666 в период :) Ах, каква трудолюбива и честна журналистка. Истинска жена, която се продала на дявола(666)За невярващите сами да решат задачата.

80

Анонимен

преди 10 години

Ани, имаш огромен ханш... да не кажа ***. Защо винаги по телевизията те показваха от гърдите нагоре и прикриваха стройните ти ноги. Все пак си жена. Всички ще гледаме с интерес твоите репортажи в Нова и с трепет ще очакваме камерата да те заснеме в цял ръст. Чудя се тези килца с честен труд от сутрин до вечер ли ги постигна... не ми се вярва. Ако искаш да откриеш честен журналист, върни се в началото на твоята кариера, когато още учеше. Да! Тогава нямаше толкова пари, а и беше като фиданка.

79

Г.Данев

преди 10 години

Освен, че е злобна, разбрахме, че е и нагла лъжкиня. Отказала близо 500 000 лв -това да го говори само на тъпагьосите като нея и около нея !

78

fen

преди 10 години

Истината е, че покрай бтв стана известна и ако не е телевизията, ще е поредната анонимна лелка...Предложили и били близо половин милион лева, но тя отказала....хайде моля ви се ;)

77

Анонимен

преди 10 години

nai-nakraq se mahna tazi nekadarnica, i 100 godini staj da natrupa pak nqma da se nauuchi da chete gladko.

76

pele

преди 10 години

до всички зависливи *** от по долните постове на вас никой не би ви дал и 1 ст.бонус голямо плюене голямо чудо

75

Анонимен

преди 10 години

10-годишна заплата ама преди 10 години. Сега вече е застаряваща вещица.

74

ник

преди 10 години

От къде телевизийте изсипват толкова пари за тия ***?Ани Салич,Люба Кулезич,Ана Цолова-всеки журналист да си каже заплатата и да си декларира доходите публично,че изглежда партийте ги купуват на парче,а пък тия си въобразяват,че са много ценни и работливи!Миналата година БТВ ореваха света,че таксите от Булсатком са ниски а сега давали 10 годишни заплати на тази "звезда"!Осъзнайте се!

73

очевидец

преди 10 години

Десетгодишна заплата - бонус ?Алоуууууууууууууууууу, няма такъв бонус дори сред банкерите в Щатите бе! Глупости на търкалета или бълнувания на една жена на неопределена възраст през климактериума .

72

аа

преди 10 години

КАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИСТ ,ЧЕ НЕ РАЗБРАХ-БИБЛИОГРАФСКОТО УЧИЛИЩЕ ЛИ ,А Е ЗЛОБНА ,ГРОЗНА ,СТАРА И Е ЗА СМЯНА ,ТА ТОЙ МЪЖЪТ И БРАНКО ПОЧТИ Я БЕШЕ СМЕНИЛ...

71

не

преди 10 години

Гледам само филми по филм. канали или някой чужди тв.Откакто заляха бълг. тв с турски сериали не гледам бълг. тв.За политиката имам СОБСТВЕНО мнение и не ми трябват журналист., социолог. и думи на Р.Петров, Миков, Манолова, Местан и т.н.

70

Митьо

преди 10 години

Дори 500лв. да е взимала, за една година са 6000лв. и за 10г.- 60 000лв.!60 палки за една шпекерка може да се случи само в халюцинациите и.

69

Анонимен

преди 10 години

И това парче е завършило право без да ходи на изпити ! Интересен репортаж ще излезе !