Снимка: Булфото
fallback

Ширещите се от седмици слухове, че Николай Бареков напуска bTV, се оказаха факт.

"Време е да поема по самостоятелен път в отговор на моите вътрешни журналистически терзания и убежденията ми за развитието на медиите в глобален мащаб.

Седем години заедно всяка божа сутрин в дома на почти всяко българско семейство са страшно много време и човек става неусетно зависим от собственото си ежедневие.

Признавам, ето с това се борих вътрешно в себе си през последните дълги месеци. Сега вече тръгвам по свой собствен път и предстои да се докажа на ново поприще в медиите, с което тепърва да воювам за вашата подкрепа".

Така, в открито писмо до bTV, водещият на "Тази сутрин" си взима довиждане с колегите и ръководството на частната телевизия.

Бареков твърди, че  шефовете му са приели с разбиране, желанието му да си тръгне от медията:

Oще по темата

"Това решение е логично и добре премерено, взето с много разум и приятелство и от двете страни. Признавам, това решение беше плод на голяма моя вътрешна борба през последната година и половина. Причината е много проста. Обичам битките и предизвикателствата и живея с тях. Знаят го приятелите ми, знаят го и враговете ми.

В скоро време ще научите много интересни неща за новите ми творчески проекти. Нека Бог да ми е на помощ! Благодаря на семейството си и приятелите ми, които подкрепиха моето решение.

Надявам се майка ми да е доволна, защото спазвам заръката й – да си тръгна от едно място, когато съм на върха.

Благодаря на голямото ми семейство от bTV за бащинските грижи към мен и подкрепата, която имах през цялото време", завършва писмото си Николай Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

225

иванова

преди 14 години

Всеки ден чета коментарите за Баренов Прави ми впечатление ,че най-злобните са написани неграмотно,с правописни грешки,объркан словоред Някой пише на латиница ,като не си дава сметка колко далече е от професионализма и качествата на Бареков Наистина ли не разбирате,че Б Т В вече не е това ,което беше С цялото ми уважение и снизходителност към г-жа Цолова ,но да водиш рубриката ,,Бай *** европеец,,и мрънкане с Кр Костов не могат да запълнят отсъствието на Бареков

224

Анонимен

преди 14 години

Barekov-za kolko turski liri otide da prislugva6 na dogan?

223

Ганчев

преди 14 години

Крайно време е на посредствените водещи да се ДАВА втори или трети шанс, но задължително ИЗВЪН важните медии - БНТ , бТВ или Нова ТВ !!! Поздравявам бТВ.

fallback