225

иванова

преди 14 години

Всеки ден чета коментарите за Баренов Прави ми впечатление ,че най-злобните са написани неграмотно,с правописни грешки,объркан словоред Някой пише на латиница ,като не си дава сметка колко далече е от професионализма и качествата на Бареков Наистина ли не разбирате,че Б Т В вече не е това ,което беше С цялото ми уважение и снизходителност към г-жа Цолова ,но да водиш рубриката ,,Бай *** европеец,,и мрънкане с Кр Костов не могат да запълнят отсъствието на Бареков

224

Анонимен

преди 14 години

Barekov-za kolko turski liri otide da prislugva6 na dogan?

223

Ганчев

преди 14 години

Крайно време е на посредствените водещи да се ДАВА втори или трети шанс, но задължително ИЗВЪН важните медии - БНТ , бТВ или Нова ТВ !!! Поздравявам бТВ.

222

Анонимен

преди 14 години

Най-накрая един досадник по-малко!

221

Анонимен

преди 14 години

Иво Инджов, Т.Томов, Кеворк, Дмитрий Иванов .. все качествени журналисти. Бареков има много вагони книги да прочете, докато ги стигне. На мен Бареков няма да ми липсва хич! П.С. Днес прочетох итнер с него, в което твърди, че на 37 години не му отивало да бъде на обикновен трудов договор. :)))

220

viv

преди 14 години

Пожелавам ти успех,дано докажеш на всички ,които плюят ,че не си еднодневка или подлизурко,а един истински журналист!Успех!!!

219

hasan

преди 14 години

Говори се, че мястотото му ще бъде заето от Али Юзеиров

218

Анонимен

преди 14 години

*** народ - слаби коментари. Ад!

217

Jankovski

преди 14 години

И КОЙ СЕГА ШЪ НИ ТОЧИ ЛЕМОНАДЪТЪ ОТ БАРЕКАДЪТЪ, Ъ ?!?...

216

AlF

преди 14 години

Права си Катя... Има истини за това, което се е писало против Бареков, но не може да отрче че той е преоспял без да краде... А това че ние българите сме големи мизерници и мн завистливи е най-голямото прозрение, четейки тези форумчета

215

НЕ СЕ КОРКАЙТЕ

преди 14 години

ХОРА,СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗБИ РИБАТА - Г О Ц Е Е П Р И НЕГО В МОМЕНТА !!!!!!!!!

214

ДО213

преди 14 години

АЗ СЪМ ЧОВЕКА-ПЪРЖОЛА И РЕПЛИКАТА Е МОЯ,НЕВЕЖИ БРАТКО,ЕМИЛ ПРОСТО МЕ КОПИРА

213

до emil

преди 14 години

Емиле,Много ми хареса последната ти реплика Да живеят бунтарите.Но като гледам света,ей го е ,на 50 г. станах, нема правда братко! Нито пък и в България,нито никъде,вчера гледах едно филмче за Че Гевара и пак си припомних колко гадно го смачкаха тоя човек и накрая го убиха като куче,предаден от свои и чужди ,само и само защото беше истински бунтар,т.е. БОРЕЦ ПРОТИВ СИСТЕМАТА. Много ми заприлича на Левски и ми стана мъчно.И все пак,прогресът е невъзможен без такива хора.

212

а разрешение?

преди 14 години

А има ли разрешение от ББ?

211

Зрител

преди 14 години

Може да беше всякакъв и много пъти да ме е вбесявал,но поне беше безкрайно по-интересен и креативен от сухарите в БНТ ,да не говорим пък за нарциса с тирантите Цуцко Цицков и неговата *** банда от НТВ,където най-интересни са Люба Клозетич и изтървания от лудницата плюнкоплювач Вучков, а Лорчето е безгласна буква и само за фон.

210

Другаря ДУДУК

преди 14 години

Новият проект на Дудуков включва невиждано досега шоу !!!Маймунка свири на дудук чалга, а Бюреков й взема интервю в движение

209

Гъбарко

преди 14 години

Много дълго се мъчи момчето и най-накрая измисли новина-напуска. Много ясно, че не е интересно да си журналист в авторитарна държава. само че сгърка защото вече се работи за ново поведение на ББ.

208

dd

преди 14 години

На мен ми харесваше Бареков. Жалко , че вече няма да е в БТВ. Не знам повечето от вас защо го плюете.

207

Александър Триер/Гер

преди 14 години

Кеворк Кеворкян: Мисля, че Бойко завинаги е презрял личната си цветарка Бареков! ------>Бареков на изпроводяк: Време е да поема по свой път!Някой да вижда нещо сходно между тези две заглавия.Освен че става дума за Бареков.Спомням си как преди време същата тази телевизия изгони журналист като Иво Инджев.Дори и любимия на всички доносник Георги Коритаров не остана помилван.Май комунизма не си е отивал никога от нашата страна.Всичко е по партийна и парична принадлежност.

206

R

преди 14 години

Аз лично никога не съм уважавала Бареков като журналист. Никак не съжалявам, че засега слиза от ефир.