·     Вземи смарт телевизор на лизинг с 0% оскъпяване

·     Купи с план за фиксирана услуга за 24 месеца от А1

·     Избирай между модели на Philips, TCL, Kivi и Sony

През целия юни А1 предлага селекция от смарт телевизори на лизинг без оскъпяване. В промоционалната кампания любителите на футбола могат да намерят подходящия модел на Philips, TCL, Kivi и Sony, с който да са готови да се насладят на Европейското първенство. Телевизорите, включени в кампанията, могат да бъдат взети с план за телевизия от компанията и 0% лихва на лизинг за 24 месеца.

KIVI TV

Сред телевизорите, предлагани от А1, са включени два модела на KIVI:

KIVI 32H735QB разполага с DLED 32-инчов екран и 60Hz честота на опресняване. Моделът е със стилен безрамков дизайн и предоставя висококачествен звук, благодарение на технологията Dolby Audio, така че да се потопите напълно в атмосферата на мача.

Второто предложение от марката - KIVI KIDS TV, е 32-инчов смарт телевизор, специално създаден за деца, който притежава креативен дизайн и увеличена защита от счупване и одраскване. Благодарение на своя Full HD екран със защитно покритие от закалено стъкло, моделът гарантира здравина, устойчива на детски игри и импровизирани футболни мачове от най-малките фенове. А най-хубавото за малчуганите е специалната рамка с възможност за персонализация със строителни блокчета. По този начин те ще могат да украсят новия си телевизор в цвета на любимия отбор. Освен това, моделът е снабден с регулируема светлина, играеща ролята на нощна лампа за детската стая.

Philips

В кампанията влизат и смарт телевизорите от серията The One на Philips, които се предлагат в три размера – 43 инча, 50 инча и 55 инча. Те предоставят блестяща картина в режим Ultra Motion Clarity и 4K Ultra HD резолюция, за да виждате всеки гол кристално ясно, а Ambilight LED светлините реагират на случващото се на екрана за едно още по-вълнуващо преживяване.

Друга завладяваща характеристика на този модел телевизори е Dolby Vision и Dolby Atmos технологията, която осигурява ясен звук и ярка картина като от киностудио, което гарантира на зрителите, че ще се чувстват като част от футболната среща.

Друг модел на разположение на клиентите на А1 с 0% лихва на лизинг е 32-инчовият PHS6808 LED SMART TV. Той е с резолюция HD READY 1366 x 768, Pixel HD технология на картината и честота на опресняване 60 Hz, за безупречно преживяване по време на любимите филми и предавания.

TCL

Телевизорите TCL също са част от промоцията на А1. Моделите, които се предлагат, са TCL 43P635, TCL 43T7B и TCL 32S5200.

TCL 43P635 QLED разполага с 43-инчов екран с 4K ULTRA HD резолюция и технология на дисплея 4K QLED. Смарт телевизорът също работи с висококачествена аудио и видео система Dolby и предоставя завладяващо изживяване с ярка картина и въздействащи звуци. С тях ще наблюдавате любимите си мачове във високо качество и ще скандирате песните на обичания отбор в ритъм с публиката. Моделът е с операционна система Android OS и предлага редица иновативни функции, сред които интегриран гласов Google асистент.

Sony

Две предложения на Sony също могат да бъдат закупени през юни от А1 на лизинг без оскъпяване с план за телевизия.

Sony XR идва в два размера – 55 инча и 65 инча, и притежават OLED дисплей и Android операционна система, за да предоставят лесен и удобен достъп до безкрайно много приложения и забавления. Вграденият Wi-Fi модул гарантира свързаност с интернет и всички любими онлайн съдържания. Функцията XR OLED Motion осигурява плавност на движението, а технологията XR TRILUMINOS PRO пък допринася за фините нюанси на цветовете. С XR моделите на Sony, зрителите ще се насладят на вълнуващо футболно преживяване, а ясната картина ще направи всеки мач като на живо.

Пълната селекция смарт телевизори на лизинг с 0% лихва може да откриете на A1.bg.