Samsung Galaxy S III ще се предлага в два цвята – мраморно бяло и морско синьо. Снимка: Reuters
fallback

Корейският концерн за потребителска електроника Samsung представи късно снощи дългоочаквания си нов смартфон Galaxy S III.

Благодарение на успехите на предишните модели от серията Galaxy сега компанията е производител на смартфони номер 1 в света. Няма съмнение, че гигантът ще запази титлата си, тъй като се очаква новият смартфон съвсем скоро да стане изключително популярен, отбелязва gizmodo.com.

Сматфонът е с 4,8-инчов HD Super AMOLED дисплей, 8-мегапикселова камера и памет до 64 GB.

Устройството работи под операционната система на Google "Ice Cream Sandwich", или Android 4.0.

Samsung Galaxy S III ще се предлага в два цвята – мраморно бяло и морско синьо.

Устройството поддържа безжичен интернет, както и 4G мрежа. Освен това от компанията твърдят, че камерата стартира за едва 990 милисекунди и няма абсолютно никакво забавяне при снимане. Освен това прави серия от кадри и автоматично може да избере най-добрия, подобно на HTC One X.

Усъвършенствани са гласовите команди, а освен това смартфонът разпознава движението на очите на собственика си. За разлика от останалите телефони, чиито дисплеи стават тъмни, ако екранът не бъде докоснат, Galaxy S III разпознава, когато го гледат, и не “заспива”.

Сред другите удобни функции са Smart Alerts, чрез която се предупреждава за пропуснати повиквания и съобщения, както и S Beam за лесно споделяне на снимки и видео.

Но това не е всичко - новият смартфон може да разпознае лицата на приятелите на потребителя по снимките в галерията ви и да ги отбележи автоматично и да ги свърже с профилите им в социалните мрежи. Galaxy S III е тънък 8,6 мм и тежи 133 грама.

От 29-и май устройството ще дебютира на европейския пазар. Все още не е известна точната дата на появата му в САЩ, но вероятно това ще стане в средата на лятото.

Още новини за джаджи четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

199

Не мога да

преди 12 години

Разбера що като стане въпрос за конкурент на Apple се изливат едни безумия по форумите. Продукт като всички останали, всеки с плюсовите си и с минусите те си. Ако имаш пари за харчене супер ако нямаш пак супер. Въпрос на вкус и употреба. Хубавото или лошото зависи как го погледнеп е че Apple имат все по голям пазарен дял и не искам да бъда лош пророк но с тази зависимост от тези умни телефони скоро бая хора ще пищят, че са ги измамили! Няма непробиваеми ОС само такива с малко потребители

198

Ясен4о

преди 12 години

Не е ли интересно как телефонът на Самсунг току що излезе, а вече никой не говори за него. Тъкмо гледах видео ревю в YouTube на телефончето, ми то лагва мега здраво. Успех на Самсунг в конкуренцията с iPhone, ха ха ха

197

Twenty2

преди 12 години

Знаеш ли по-умния отстъпва.Жалко, че в България живеят такива големи деца като теб!!! Благодарение на Тодор Живков сте така промити мозъци.Да и както някой спомена по-долу... Пробвайте с жена !!!Беше ми приятно да срещна толкова начетен господин, да обогати житейския ми опит и най важното да рекламира безплатно...Жив и здрав да си и да имаш пари за Iphone - 4S-II Да не забравя без мислено е да отговаряш!!!

fallback