Снимка: Reuters
fallback

 Следващият iPhone, подобно на междинния вариант 4S, може да се появи на пазара едва през есента, пише японският технологичен блог Macotakara. Досега обаче Apple актуализираше поредицата си със смартфони в началото на лятото.

Датата е разкрита от „много достоверни източници от Азия“, пише в материала, който обаче противоречи на предположенията на анализатора от Piper Jaffray Джен Мюнстър и на други наблюдатели на Apple.

iPhone 4 и iPhone 3GS бяха представени на пазара през юни. Моделът 3G Apple въведе през юли. Есента пък винаги досега е била „резервирана“ за премиери на iPod. Това се промени за първи път през 2011 г., когато концернът представи 4S през октомври.

AppleInsider пише, че значението за Apple на бизнеса с iPod намалява все по-осезаемо. През 2011 г. е имало малко промени в продуктите на концерна, така че едно представяне на iPhone през есента няма да бъде засенчено от музикалните плейъри.

Евентуално по-късно представяне можело да е полезно и за празничния сезон в края на годината, когато продажбите на потребителска електроника са традиционно най-силни. Коментаторите също така вярват, че Apple няма да иска да замени преждевременно изключително успешния модел 4S.

Още новини за джаджи четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

До Наблюдателка

преди 12 години

''Nokia е пазарен лидер при Windows Phone''-пост номер 6.Ето малко и за мен.

68

Анонимен

преди 12 години

Да дам, ама какво точно искаш ?;-))

67

Анонимен

преди 12 години

Почти 50 % успех не е лошо за начинаещ.Още повече,че инфото за теб е само от няколкото твои коментара.Неомъжена-не или 25 год.-не ,че ми избяга по тъча тука нещо.:-))Двете ЕЕ накрая означават ли ,че името ти започва с Е ??Спирам с въпросите.Да се надявам за по-бързи отговори днес.Вчера явно имаше доста работа.

fallback