69

До Наблюдателка

преди 12 години

''Nokia е пазарен лидер при Windows Phone''-пост номер 6.Ето малко и за мен.

68

Анонимен

преди 12 години

Да дам, ама какво точно искаш ?;-))

67

Анонимен

преди 12 години

Почти 50 % успех не е лошо за начинаещ.Още повече,че инфото за теб е само от няколкото твои коментара.Неомъжена-не или 25 год.-не ,че ми избяга по тъча тука нещо.:-))Двете ЕЕ накрая означават ли ,че името ти започва с Е ??Спирам с въпросите.Да се надявам за по-бързи отговори днес.Вчера явно имаше доста работа.

66

селянин

преди 12 години

Ай фон, Ай под , Ай сиктир бе!!!

65

Анонимен

преди 12 години

Между другото минусите на коментарите ти не са от мен.

64

Анонимен

преди 12 години

Ти пак си коментирай.Може пък ако съм познал да се преквалифицирам.:-))

63

до Наблюдателка

преди 12 години

Да видим дали ще позная.Завършила висше навярно педагогика в СУ.Леки комплекси от провинциалния си произход (около морето навярно).Компенсира ги с дипломата си.Неомъжена, около 25 годишна.Високо самочувствие за себе си.Навярно зодия Лъв(не че аз не съм де).Навярно доста страстна, ако се съди по това колко пламенно защитаваш Айфона си.Ревнива не си даваш лесно играчките.Навярно доста пътуваш.Падаш си по техника(учудващо за жена).По скоро не слушаш чалга.;-))

62

Анонимен

преди 12 години

Само една комплексирана жена от провинцията като теб може да реагира така.И коя си ти за да казваш кой може и кой не да задава въпроси.

61

Анонимен

преди 12 години

От бързане да ти отговоря съм пропуснал да сложа интервала между а и не.Да не ти давам поводи ......

60

Анонимен

преди 12 години

А ако си говорим за правописни грешки пише се частта ане часта.:-))Айде и със здраве.Не го взимай толкова навътре.

59

Анонимен

преди 12 години

Ама познах ли,че си от провинцията.Признай си.:-))) А що се отнася дали съм го виждал или не и в момента ми е пред очите.От това по хубав не става.

58

Анонимен

преди 12 години

Добре,че си хакна телефона та да си качиш останалите 200 програми.Браво.Да са живи и здрави хакерите дето хакнаха червивата ябълка за да може клиентите и с висок финансов статус да го ползват.

57

До наблюдател

преди 12 години

Да вижда се кой е ограничения.Ама то е така с хората от провинцията.Казва се разкодирам а не разкодирвам.Разкодирвам се ползва само в провинцията както и дънкиното,едно дънки и т.н. ..... ама ти си ги знаеш де.Сещаш се защо.А иначе продължавай да си рекламираш Айфона.То май остана само ти тук.

56

thaddeus

преди 12 години

НаблюдателЕЕ"-естествено, че телефонът съм купил отдавна с абонамент за 12 месеца. Сещаш ли се защо?"Защо така, нали овощните фенове бяха със висок финансов статус :)))) е нямаш ли да изкараш 1600 лв за ФО 64гиги 4СЗа какво се набутваш с планове и договори???

55

до Наблюдател

преди 12 години

Съвсем случайно съм в бизнеса с телефони и ми е много забавно от такива като теб.Я кажи колко време изплаща заветното си айфонче и колко пъти го хакна та да почнеш да го ползваш пълноценно.90 % от клиентите които идват са с телефони с договори от М-тел и Глобул малко са хората дето ги плащат кеш.А още по-малко са хората дето правят разлика м/у разкодиран Айфон и never locked.Понеже не си разбрал примера пояснявам.За собствениците на Айфон най важна е показността.Трябва да ви видят всички ....

54

до 71

преди 12 години

А ти да не си 3в1 - Айнщайн, пророка Мохамед и Мерилин Монро???

53

az

преди 12 години

Хич не ми харесва тоя прехвален телефон! Не само цената, ами софтуеря е пълно дърво-затворен и т.н. за всичко се плаща допълнително,екранът е малък, а и аз обичам телефони с тъчскрий и хардуерна клавиатура...колкото и да ми обясняват друго си е с клавиатура...най-малкото за смс-и и игри.....

52

Мишо

преди 12 години

Оххх, Ителефона бил най-бърз, чипа му бил най-хубав, резолюцията му била най-висока, Айпада също бил най-бърз, батерият му издържала най-много.... Пълни измишльотини на платените епълски статии. Грам истина няма в цялата работа, само лъжи, маркетинг и безброй повтарящи ги папагали. :-) :-)

51

thaddeus

преди 12 години

iPad 2 отдавна не е най-бързото устройство. Беше детрониран то трансформъра на асус...

50

Анонимен

преди 12 години

Именно проблемът с консумация на енергия решава Nvidia с този чип, но едва ли ти е ясно как, защото буквичката "i" отдавна е замъглила съзнанието ти и там не протича мозъчна дейност! И не сравнявай модели на телефони, които вече са на пазара, защото те не работят с Tegra 3. Но... както сам каза: "Глупави аргументи всеки може да даде."