Тъкмо навреме, предвид наближаващия празник на влюбените, Google реши да представи своя сайт за сватбени тържества, съобщава mashable.com. В новата страница потребителите ще могат да създадат собствен профил, чрез който да подготвят своята сватба и след това да качват и обработват снимките от нея.

Посетителите на онлайн сватбената агенция ще могат да използват готови цялостни решения за щастливия си ден. За набора на „подходящи шаблони” от Google са потърсили сътрудничество с една от доста популярните сватбени агенции отвъд Океана Michelle Rago Ltd. Консултации се дават и за предстоящи годежи.

За да популяризират онлайн планирането, от Google разиграват и премия от 25 хил. долара. За участие в томболата се попълва формуляр с лични данни и списък с Google приложенията, които съответният потребител е използвал при подготовката за сватбата си.

Доколко младоженците са склонни да се доверят на най-голямата онлайн търсачка в света при организирането на сватбите си, ще разберем съвсем скоро, коментират от mashable.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase