15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15 Ало,отворения.Детските площадки са приоритет на общината и се изграждат с европари отпуснати на общината за тази цел.Като ги откраднат естествено че няма да има такива площадки.Какви доброволци сънуваш?!?!?!Това отдавна вече не е държава а територия зависима от САЩ и ЕС и управлявана от изпечени КраДци и маФиОти!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Спасявайте се но да, тук доброволци да ремонтират площадка не съм виждал, всеки седи и чака на държавата докато я краде всячески, после като *** - държавата се разпада сестра ми емигрира!

13

Анонимен

преди 1 месец

С Главочи и тикви държава не се прави!

12

Анонимен

преди 1 месец

Спаси София от Спаси София!

11

Анонимен

преди 1 месец

Старите здрави катерушки верероятно са нарязани по сигнал за опасност от престараващи се родители. Пластмасовите заместители са негодни за игра, безполезни за упражнения, опасни и много скъпи! Деца не играят, но и общината доволна, и родителите доволни!

10

В София

преди 1 месец

Кой смее да пусне децата си да играят навън. Ела виж в малкото градче където живея- след 5 парка пращи по шевовете.

9

Анонимен

преди 1 месец

и какво като няма деца, нямало деца

8

Шаши

преди 1 месец

На тези в Столична община им е все тази за децата. При техния секс не се раждат деца. Новите служители са все ки.ф.ли и кифлоци.

7

до 2

преди 1 месец

До Анонимен,как да няма виновни,виновен е народът,че е е алчен,мързелив,крадлив и некадърен,тези площадки се направиха с европейски средства,но после Европа е виновна,че *** 40 е наредил така плочките,че ги е почупил,че не знае да пази,но така е като ви пада от небето всичко и не цените,ако бяхте работили щяхте да оцените,както е казано краден хляб не се услажда,такава ви е цялата работа

6

Анонимен

преди 1 месец

Въй гумените плочки наредени върху филца. Те трябва да се лепят върху бетон, или друга устойчива основа. Върху асфалт дори не се редят, щото омеква от топлината и като се стъпи върху гумена плочка, която е върху омекнал асфалт и става дупка.

5

IQ 3.14

преди 1 месец

може да се каже, че клавиатурата на дежурния по дискусии е една своеобразна детска градина, щото пак има кал. ушна.

4

До 1

преди 1 месец

Абсолютно. Последните данни на нси показват че децата в цялата държава са паднали под 1 милион което на фона на 6.4 милиона население е просто катастрофа. Отделно че и малко деца които има вече не играят навън. Кварталите са празни. Никъде не се виждат деца. Дори и лятото като залезе слънцето градовете са като от постапокалииптичен филм. Пълна тишина, няма жив човек. А навремето децата играехме до до 10-11 часа навън.

3

баба мара

преди 1 месец

счупените клони още са по дърветата миналогодишната шума е по платното наулиците около кофите не се мете каруците се движат с голяма скоростстава въпрос естествено за люлин не се коси и пръска срещу кърлежи какво е работното време на хората от чистотата няма ли контрол

2

Анонимен

преди 1 месец

Пак няма виновни. Просто както винаги.

1

Анонимен

преди 1 месец

За какво са ви детски площадки в България. То деца няма. Всички се изнасят в чужбина от диктатурата.