Снимка БГНЕС
fallback

Сериен убиец убива и се гаври жестоко с кучета в Монтана. Сигналът за престъпление е постъпил на 22 април около 17,00 ч. от 36-годишната жителка на града.

Тя поддържала къща с двор, в която се грижила за около 20 улични кучета от различни породи и периодично посещавала адреса, за да храни животните, пише 24 часа.

Вчера след обяд при посещението си установила липсата на няколко от кучетата, а на около 70 метра от къщата открила едно от тях умъртвено, с разкъсна рана в коремната област.

Второ куче лежало в безпомощно състояние, но все още живо, с контузна рана по врата зад лявото ухо. Трето куче намерила вързано на синджир на дърво на около 20 метра от къщата, с разкъсна рана по главата отпред между очите.

По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство по чл. 325б, ал. 1 от НК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 месеца

А Убиецът на България и на българския народ повече от четвърт век спокойно си живее старините в Драгалевци с откраднатото и никой не го издирва, дори Господ .

34

Анонимен

преди 2 месеца

Да се грижи за 20 кучета означава не само да ги храни, а и да ги обезпаразитява всичките на месец и половина, да ги ваксинира всичките, да ги регистрира в общината и да им плаща, колкото таксуват там, както и да ги сресва. Това са към 1700лв годишно. Да позная ли дали го прави?

33

Врачанин

преди 2 месеца

Бездомни кучета само в ц.га.нски страни като Бг и Румъния има!

fallback