35

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 3 седмици

А Убиецът на България и на българския народ повече от четвърт век спокойно си живее старините в Драгалевци с откраднатото и никой не го издирва, дори Господ .

34

Анонимен

преди 3 седмици

Да се грижи за 20 кучета означава не само да ги храни, а и да ги обезпаразитява всичките на месец и половина, да ги ваксинира всичките, да ги регистрира в общината и да им плаща, колкото таксуват там, както и да ги сресва. Това са към 1700лв годишно. Да позная ли дали го прави?

33

Врачанин

преди 3 седмици

Бездомни кучета само в ц.га.нски страни като Бг и Румъния има!

32

анонимен

преди 3 седмици

А , какво мислят комшиите на тази къща с двор , в който живеят 20 кучета..??!!

31

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Тия дето папат кифтета от кадя идът? По горътъ ли растът?

30

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Га убиеш куче си престъпник? Га стане войнъ и убиваш ора си герой. *** дживота.

29

онзи

преди 3 седмици

До Неутрален Когато изпитваш удоволствие от убиване на животни ти за човек ли се определяш.

28

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Бравос. Който е против кучешка тения дъ фане.

27

онзи

преди 3 седмици

До единПо природните и Божите закони всяко живо същество има право на живот.Когато човек убие човек",кво да прайм" а ?.

26

ИВАН

преди 3 седмици

ТАЯ 36 ГОДИШНА ВЕРОЯТНО СТАРА МОМА - КУЧКАР-КА, КАТО Я ГРИЖА ЗА ТИЯ КУЧЕТА, ЗАЩО НЕ СИ ГИ ПРИБЕРЕ В ТЯХ!? КАТО НЯМА ДЪРЖАВА ДА ПРИБИРА БЪЛ-ХАРНИЦИТЕ, НАРОДА ВЗИМА НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ!

25

един

преди 3 седмици

Тези кучета кастрирани ли са, регистрирани ли са, плаща ли им се данък? Ако по някаква причина тези 20 кучета излезат на пътя и нападнат човек, тогава какво правим, а? А ако нападнат дете? А хората как живеят наоколо - лай, вой, миризми денонощно. Ами логично е на някой да му писне

24

Анонимен

преди 3 седмици

Кучкарите са луди. Същите са като ония вегани дето дето уморяват децата си от глад. Има дори и кучкари вегани. Те самите не ядат месо и млечни продукти, пропагандират навсякъде веганството но в същото време отглеждат и хранят с мръвки по няколко песа. И не виждат проблем това противоречие. Това са болни хора с психически отклонения!

23

Viet Kong

преди 3 седмици

ммм, куче ... вкусно. Отглеждайте още деликатес.

22

Общак

преди 3 седмици

Някъв откачалник ги цепил с брадва? Ненормална работа. Явно много му е било писнало от лай, вой и смрадд, че така да ескалира. А колко по лесно е да ги черпиш с антифриз, а може и със една интересна "добавка" за чакали, ловджиите я знаят. Сега ще го търсят под дърво и камък да "налагат" правосъдие. Дано да не го хванат. А тая откачалка да я разцепят от глоби.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Начи, държиш 20 песа в един двор да лаят и *** по цял ден, даже не живееш там, а съседите и целият квартал да го д*ха, така ли ? Общината явно не я е еня от сигнали. Какво точно можеш да направиш в такава ситуация освен да проявиш насилие ?

20

бг смешки 2

преди 3 седмици

МН *** мн нещо у БГ ! ама МНОГО !

19

Анонимен

преди 3 седмици

...но жена му не давала и дума да се каже за изселване на котките, при това той предлагал не просто да ги изхвърлят, а да им потърсят нови стопани, а за които няма желаещи, да се обърнат за съдействие към "Закрила на животните". Така тази леля остана без съпруг заради ината си да не постъпи жестоко с котките. Доколкото знам, съседите й непрекъснато правят оплаквания, но не знам дали някой им обръща внимание.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Един познат на родителите ми се беше пенсионирал наскоро след като овдовял. Върнал се в родния си град и се оженил за ученическата си любов, която била неомъжвана. Отначало всичко вървяло по мед и масло, докато тя не прибрала по милост една бременна котка. Настанила мацата в сутерен, през чието прозорче можело да се излиза навън. И така, за една година време придошли още котки, размножавали се и станали повече от 30. Съпругът разказваше, че избягал заради непоносимата смрад, но жена му

17

Анонимен

преди 3 седмици

Такива психопати, на които им доставя удоволстиве обикновнно са потиснати нещастници, които си търсят беззащитни жертви. Въпрос на време е да се прехвърлят на хора. Това са същества, на които причнияването на болка, страдание и смърт доставя удоволствие. Такива трябва да са с доживотни присъдеи, защото са опасни за обществата, като цяло.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Дано не го намерят, а тази да я арестуват, че отглежда глутница кучета без контрол.