Снимка БГНЕС
fallback

В община Мизия са са се заели сериозно с проблема с бездомните кучета. Преди да вземе мерки за овладяване на нарасналата им популация обаче, общинската управа на Мизия реши, че те първо трябва да бъдат преброени. Затова от администрацията обявиха, че набират желаещи, които да участват в преброяване на бездомните кучета на територията на общината, пише "24 часа".

Обявеното преброяване трябва да се извърши от март до юни т. г. и затова се търсят кандидати с опит в подобна дейност. От общинската управа уточняват, че мераклиите за преброители трябва да представят диплома за завършено подходящо образование и документ, удостоверяващ опит в областта на статистиката и ветеринарната медицина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Ветеринар

преди 3 месеца

Това е работа точно за ветеринарен лекар. Ха,ха..

21

Първата партида

преди 3 месеца

Виетнамци са с тясна специализация! Ръководи ги шеф Боа Мяу!

20

Вишист.

преди 3 месеца

Спокойно! Сега с безплатното образование с "дарените" от народа данъци намирането на вишисти ще стане още по-лесно. То и сега местата за вишисти са в пъти над раждаемостта... но да видим! Висшето образование е нещо прекрасно. 5 години учиш абстрактни измишльотини, за да може до 24 годишна възраст да си малолетен на практика. Чак тогава ще мислиш, как да си изкараш първия честен лев. После до към 29 (по официална статистика) може и да се ожениш, а на 31 и дете да имаш. Висшето образование е ЦИРК!

fallback