Снимка: БГНЕС
fallback

19-годишен младеж загина при инцидент по време на работа в петък около обяд в землището на село Константин, област Велико Търново. Сигналът е получен в полицейското управление в Елена.

В хода на разследването е установено, че при управление на товарен камион ЗИЛ водачът, който е бил неправоспособен, е загубил контрол.

В следствие превозното средство се преобръща, затиска шофьора, който е починал на място, съобщава Нова тв. По случая е образувано следствено дело.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

А, сега?

преди 5 месеца

До Доктор Сър ПичукПравоспособен ли се води в момента? Законът за движение по пътищата се прилага и за пътища, които не са отворени за обществено ползване, освен, ако със закон не е определено друго. Водачът е бил длъжен да има СУМПС, което отговаря на класа на превозното средство и резултатът ясно показва, защо трябва да е така.

11

УЛМ

преди 5 месеца

Естественият отбор все пак работи ...

10

Трагедия

преди 5 месеца

Тази година на път за морето минавах през това село; доста добро, голяма част от хората заминават за работа в страните от ЕС където тамошните работодатели им дават чисто по 1500 евро на месец; поемат път, храна, спане ..! Да, работят, но им остават и пари ..! При нас е друго - работиш, но на българския работодател никога не му изнася. В тези села повечето от хората са от малцинствата, но там няма киснене из селските кафенета, а напротив там хората ралотят. Бог да прости това дете ..! Покой на ду

fallback