Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Пореден случай на детска агресия предизвика остри реакции в Перник. В социалната мрежа е качен видеоклип, на който се вижда как момиче удря шамари на момче, което плаче, а друго момиче наблюдава побоя и се смее.

По неофициална информация момчето е със специални образователни потребности, а едно от момичетата е дъщеря на бивша училищна директорка, съобщи БНР.

Сред първите, реагирали остро на клипа, бе кметът Станислав Владимиров. Той заяви, че лично ще се срещне с битото момче, за да му окаже подкрепа.

Случаят ще бъде разследван, а побойничката и подгласничката ѝ - наказани, заяви кметът.

Владимиров е категоричен, че саморазправата, агресията и насилието не са начин за решаване на проблеми. Още повече пък агресията сред деца и над деца със специални потребности.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

123

преди 6 месеца

Проверявайте ми, Агресията се проличава в много ранна детска възрасти тогава е времето да се изкорени. Не е вярно, че всички деца са добри. Наблюдавала съм го многократно още, когато бях дете, а в последствие в работата ми с деца

12

До Бай Маню

преди 6 месеца

Нали, хем го помниш докато си жив и си правиш сметката дали пак ще се биеш. Ама сега, не може, нарушавали се правата на побойниците. И те, естествено, си продължават да го правят.

11

Анонимен

преди 6 месеца

В тоя Перник да не ги облъчват? Каква е тая любов към побоищата? Деца, младежи, прокурори.......ГолЕмо млатене пада.

fallback