13

123

преди 6 месеца

Проверявайте ми, Агресията се проличава в много ранна детска възрасти тогава е времето да се изкорени. Не е вярно, че всички деца са добри. Наблюдавала съм го многократно още, когато бях дете, а в последствие в работата ми с деца

12

До Бай Маню

преди 6 месеца

Нали, хем го помниш докато си жив и си правиш сметката дали пак ще се биеш. Ама сега, не може, нарушавали се правата на побойниците. И те, естествено, си продължават да го правят.

11

Анонимен

преди 6 месеца

В тоя Перник да не ги облъчват? Каква е тая любов към побоищата? Деца, младежи, прокурори.......ГолЕмо млатене пада.

10

80 % Зомбита

преди 6 месеца

Владимиров е полицейско недоразумение - новата к_урва на п.римитива Бойко Борисов!

9

Чук и Гек

преди 6 месеца

Извинявайте, че досаждам, но в в общинския съвет повечето дами са точно с такъв манталитет! Те затова напъплиха листите, за да издевателстват над хората, точно като тази бъдеща общинска съветничка, кметка и депутатка се гаври с този ***!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Тия чекнета ако в тяхното семейство има такова дете как ще реагират.а тия майки гледайте какво сте възпитали ,не ви ли е грях, така утре вас ще бият.Директорка била тя нейното си оправила та чужди ще възпитава.Дайте ги по телевизията смешнички ще реват като сополи

7

Анонимен

преди 6 месеца

"Честито" на родителите на момите, отгледали това достойно потомство. Още по - честито, ако "децата" са над 14г. А цялата работа си отива към изтезание.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Чудя се защо жените не скачат за Брюкселска конвенция за защита на мъжете и момчетата от насилие? Дотолкова ли мразят мъжете? Или смятат, че мъжете са направени от желязо и не могат да бъдат наранени? Гнусотия!

5

Чук и Гек

преди 6 месеца

.... и като Сърбия! Гледай ме в очите и един 9 мм между изрисуваните вежди!

4

Чук и Гек

преди 6 месеца

Този свят е за силните и безскрупулните! Социализма отдавна приключи! Така е в училището, на улицата, в демократичното ви общество и най вече този ред се налага от световните лидери в демокрацията - тупай по слабите, за да векуваш на върха на хегемонията и славата! Браво, Израел! Така се прави! Но, много добре знаят над кого да упражнят потребностите си! Рядко ще се случи да посегнат на някой костелив орех с характер, дори ако е висок не повече от 1,60 и тежи 35 килограма!Защото ще стане ала САЩ

3

Истанбулец

преди 6 месеца

Къде го видяхте това насилие над момче бе??? Насилието е само над жени!!! Тук проблеми няма!!!!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Децата със СОП са голям проблем за всички страни, в нашето училище имаме в класа подобно детенце и създава много проблеми, учителките са абдикирали да се занимават защото е много трудно, постоянно си бъркало в носа и мажело по децата и чиновете, дразни ги издава странни звуци постоянно като разсейва децата, показва си половия орган на момичетата и подобни щуротии. Всеки може да има такоа дете но е добре да са в специализирано училище защото нормалната среда не е подходяща за двете страни.

1

Бай Маню

преди 6 месеца

Няма контрол в училищата! Едно време като ученик в 9 клас, решихме да си спретнем борба с няколко съученици, уж на майтап, ама си се ошамарихме, издадоха ни на класния ни другаря Шотов, 2 метра човек беше, беше ни по френски. Нареди пред дъската оле оле, пита ти защо се биеш е?! Кат та тресне един тупаник, и на 360 градуса се завърташ.