Снимка: БГНЕС
fallback

Винаги сме били за това да не се облагодетелства "Лукойл" - това заяви депутатът от ПП - Демократична България Божидар Божанов пред БНТ по повод предложението на ГЕРБ за ново решение на НС за отпадане на дерогацията за преработка на руски петрол от Лукойл.

Oще по темата
Предстои от "Демократична България" да се запознават с детайлите в предложението на ГЕРБ:

„Ще се запознаем с детайлите. Знаете, през лятото имаше няколко консултативни съвета при премиера, които със служби, с ресорните министерства. Детайлите са сложни. Тогава изготвиха план. Да видим докъде са, да видим възможно ли в е срока, който те предложат. Както и господин Добрев отбеляза, ние от Демократична България винаги сме били за това да не се облагодетелства „Лукойл“.

По-рано на специален брифинг депутатът от ГЕРБ Делян Добрев потвърди, че ГЕРБ планират да внесат проекторешение за отнемане на дерогацията на "Лукойл" и заяви, че ще търсят подкрепата на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Васил

преди 6 месеца

Ивайло Мирчев иска да лапне Лукойл, така както ляпа пържоли!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Сглобката играе заедно. Искат да предизвикат изкуствен фалит на Лукойл и да го купят за 1 лев. Зелените енергии са ала-бала за крадене на европейски фондове. Рафинерията е истинската златна мина за Промяната. Промяната ще е от 3 на 4 лева горива.

31

гошо

преди 6 месеца

Естествено, след като не сте в играта и не цоцате.

fallback