Снимка: БГНЕС
fallback

Скъпи стекове и опасни сладоледи - за какво да внимаваме, когато се храним навън?

Oще по темата
Съвети в студиото на Нова даде Богомил Николов от "Активни потребители".

По думите му опасността при консумацията на сладолед навън идва не от самия продукт, колкото от начина, по който ни го сервират. Експертът призова да обръщаме внимание дали лъжицата, с която обикновено загребват леденото изкушение, е натопено в буркан с вода. Това, оказва се, е най-опасната практика.

Според Николов трябва да има повече комуникация с потребителите, за да могат да разпознават некоректните практики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 9 месеца

Само два капана . Лесно . Здраве да има . Догодина пак ще ги открием и ознаем . Без скрити покрито не може . Накрая на септември всички ще потриват доволни ръце . Наздраве !

45

Анонимен

преди 9 месеца

не ходя на ресторанти,и сладоледа си правя у нас,боровинки,течна сметана пудра захар,ванилия,закв.сметана,миксер.фризер.няма е-та,няма отрови.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Не е скъпо, ако е точно написано менюто. Грамаж на порцията и цената и, а не 1/5 част от порцията и цената и. Клиентът не е длъжен да пресмята грамажа на стека или др., там е проблема.

fallback