Само два капана . Лесно . Здраве да има . Догодина пак ще ги открием и ознаем . Без скрити покрито не може . Накрая на септември всички ще потриват доволни ръце . Наздраве !
не ходя на ресторанти,и сладоледа си правя у нас,боровинки,течна сметана пудра захар,ванилия,закв.сметана,миксер.фризер.няма е-та,няма отрови.
Не е скъпо, ако е точно написано менюто. Грамаж на порцията и цената и, а не 1/5 част от порцията и цената и. Клиентът не е длъжен да пресмята грамажа на стека или др., там е проблема.
До До 28 Моля не обиждайте софиянци -кореняци. Комплексарите са тези , които нахлуха в града ни, след отмяна на софийското жителство. София беше около половин милион със околните села. Сега гони над милион и половина. И като дойде един от дълбоката провинция и се хвърли галошите, вече се мисли за велик - да го видят съселяните му къде живее. Този комплекс е от времето на соца. Слава Богу, че има и нормални хора, които идват в София да търсят препитание , здравеопазване и образование !
Оттук до Италия с кола- не, не видях колички за сладолед. Нито в Гърция,нито в Албания, нито през цялата бивша Югославия-/ със всички нови държави/.
Да, в Италия се чака за сладолед. Но ходили ли сте в сладоледажийница по старата технология- от натурални продукти? Аз да. А колкото до стека- не сте съвсем прав. Първо- от къде е месото и дали е прясно. Второ- разделете кило и четиристотин на три. Трето- порциите обикновенно се обозначават по 159 и 250 гр. Със стандартна цена. Ако има желание за друг грамаж, то той се огласява от клиента.
Да, в Италия се чака за сладолед. Но ходили ли сте в сладоледажийница по старата технология- от натурални продукти? Аз да. А колкото до стека- не сте съвсем прав. Първо- от къде е месото и дали е прясно. Второ- разделете кило и четиристотин на три. Трето- порциите обикновенно се обозначават по 159 и 250 гр. Със стандартна цена. Ако има желание за друг грамаж, то той се огласява от клиента.
Опасни са. Може да те хване настинка за.два дни. Обаче най-опасна е простата платена журналистика. Гарантирано съсипва обществото и държавата за поне 5 години.
*** как ще си купувате сладолед през лятото? Ще ви заболи гърлото и ...после К-19. Само греяна ракия с тлъсто мезе. А Радка Пиратка да пее...
Какво и е толкова луксозното на тая будка на плажа. Квартално заведение до нас изглежда по същия начин...
Някакъв журналист написал тази статия, но замисля ли се, че Роберт и шайката му от асоциацията на мутрите-ресторантьорчета сега може да го съди? Откъде-накъде ще ги злепоставя така? Знаете ли в Швейцария колко струва един сладолед? А в Монако?
Не ходете в София - там си мислят, че са единствените на тази планета. Изключителни комплексари, превъзнесени
те просто ненавиждат българите. Интересно. Кого навиждат те? Ти българин ли си или така си мислиш? Като оня почитателя на телешки стекове? Да не си му братчед на #JiveeMiSe.
Елитен ресторант с толкова дълго меню, че по-лесно е да прочетеш вестник! Хахххааахха! Това, че интериорът на едно заведение е скъп, не означава, че то е елитно! Елитните ресторанти по света са ония, които имат собствена визия, политика към клиента, които имат свой уникален дух! Тука това е измамническа история! И още! Обикновено в елитните ресторанти не избираш какво са ядеш! Предлага ти се вечеря - 500 евро и това е! Като билет за представление! Това тука си е кръчмарство!
Внимавайте: Скъпи стекове и опасни сладоледи