46

Анонимен

преди 9 месеца

Само два капана . Лесно . Здраве да има . Догодина пак ще ги открием и ознаем . Без скрити покрито не може . Накрая на септември всички ще потриват доволни ръце . Наздраве !

45

Анонимен

преди 9 месеца

не ходя на ресторанти,и сладоледа си правя у нас,боровинки,течна сметана пудра захар,ванилия,закв.сметана,миксер.фризер.няма е-та,няма отрови.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Не е скъпо, ако е точно написано менюто. Грамаж на порцията и цената и, а не 1/5 част от порцията и цената и. Клиентът не е длъжен да пресмята грамажа на стека или др., там е проблема.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Яжте пакетиран сладолед от магазина и гледайте срока на годност на опаковката

42

Бони

преди 9 месеца

До До 28 Моля не обиждайте софиянци -кореняци. Комплексарите са тези , които нахлуха в града ни, след отмяна на софийското жителство. София беше около половин милион със околните села. Сега гони над милион и половина. И като дойде един от дълбоката провинция и се хвърли галошите, вече се мисли за велик - да го видят съселяните му къде живее. Този комплекс е от времето на соца. Слава Богу, че има и нормални хора, които идват в София да търсят препитание , здравеопазване и образование !

41

До 18

преди 9 месеца

Оттук до Италия с кола- не, не видях колички за сладолед. Нито в Гърция,нито в Албания, нито през цялата бивша Югославия-/ със всички нови държави/.

40

До 20

преди 9 месеца

Да, в Италия се чака за сладолед. Но ходили ли сте в сладоледажийница по старата технология- от натурални продукти? Аз да. А колкото до стека- не сте съвсем прав. Първо- от къде е месото и дали е прясно. Второ- разделете кило и четиристотин на три. Трето- порциите обикновенно се обозначават по 159 и 250 гр. Със стандартна цена. Ако има желание за друг грамаж, то той се огласява от клиента.

39

До 20

преди 9 месеца

Да, в Италия се чака за сладолед. Но ходили ли сте в сладоледажийница по старата технология- от натурални продукти? Аз да. А колкото до стека- не сте съвсем прав. Първо- от къде е месото и дали е прясно. Второ- разделете кило и четиристотин на три. Трето- порциите обикновенно се обозначават по 159 и 250 гр. Със стандартна цена. Ако има желание за друг грамаж, то той се огласява от клиента.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Опасни са. Може да те хване настинка за.два дни. Обаче най-опасна е простата платена журналистика. Гарантирано съсипва обществото и държавата за поне 5 години.

37

Анонимен

преди 9 месеца

българска работа,алчност без край

36

Кисела краставичка

преди 9 месеца

*** как ще си купувате сладолед през лятото? Ще ви заболи гърлото и ...после К-19. Само греяна ракия с тлъсто мезе. А Радка Пиратка да пее...

35

Аз

преди 9 месеца

Какво и е толкова луксозното на тая будка на плажа. Квартално заведение до нас изглежда по същия начин...

34

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм на сладолед Galaxy за 0,99 ст.

33

АнонимеН

преди 9 месеца

ВЪВ БУРКАНА С ВОДА МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖИ МАЛКО СОДА ТЯ Е СИЛЕН ДЕЗИНФЕКТАНТ

32

СВ

преди 9 месеца

Не ходете в София? - от твоята клавиатура в Божите уши!

31

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Лъжицата е подобре се облизва вместо в буркан.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Някакъв журналист написал тази статия, но замисля ли се, че Роберт и шайката му от асоциацията на мутрите-ресторантьорчета сега може да го съди? Откъде-накъде ще ги злепоставя така? Знаете ли в Швейцария колко струва един сладолед? А в Монако?

29

До 28

преди 9 месеца

Не ходете в София - там си мислят, че са единствените на тази планета. Изключителни комплексари, превъзнесени

28

До Не ходете в Варна

преди 9 месеца

те просто ненавиждат българите. Интересно. Кого навиждат те? Ти българин ли си или така си мислиш? Като оня почитателя на телешки стекове? Да не си му братчед на #JiveeMiSe.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Елитен ресторант с толкова дълго меню, че по-лесно е да прочетеш вестник! Хахххааахха! Това, че интериорът на едно заведение е скъп, не означава, че то е елитно! Елитните ресторанти по света са ония, които имат собствена визия, политика към клиента, които имат свой уникален дух! Тука това е измамническа история! И още! Обикновено в елитните ресторанти не избираш какво са ядеш! Предлага ти се вечеря - 500 евро и това е! Като билет за представление! Това тука си е кръчмарство!