Снимка: БГНЕС
fallback

Поскъпване на цените на таксиметровите услуги искат шофьорите в Бургас. Мотивът на протестиращите е, че самият живот налага това поскъпване.

Oще по темата
Те искат и да могат да влизат за кратко в буслентите. Това стана ясно от репортаж в ефира на Нова Нюз.

В София, Стара Загора, Горна Оряховица, Русе, Велико Търново цените са повишени, обясни Георги Донев - секретар на националната браншова организация на таксиметровите водачи и превозвачи в страната.

"Увеличава се осигурителния праг. Няма кой да ни вдигне заплатите, ако не вдигнем цените", каза един от шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 10 месеца

От Поморие стария град до летището в Сарафово ,15 км някъде ни искаха 40 евро като ги питахме на пиацата ,бг наглост е това

10

Сту

преди 10 месеца

Да не говорим, че газта е 80 стотинки, ама цените им стоят както бяха при газ 1 и 60. Горивата поевтиняха двойно, ама на бакшишите цените не. Даже ще им ги вдигаме... Евала тарикати.

9

Сту

преди 10 месеца

Ако може с два курса да изкарат надника на хората, дето работят по 8 часа на ден. И като 2-3 пъти закръглят и нямат да ти върнат ресто. Кво му трябва повече на човек...Отдавна съм им обявил бойкот на тия ***. Колите им са мръсни, пушат вътре, лятото пестят от климатик. Че и за кратки разстояния недоволстват. А вечер или по празници ти казват твърда цена, (20 лв ако искаш) щото имат избор тогава. Да фалират всичките!

fallback