11

Анонимен

преди 11 месеца

От Поморие стария град до летището в Сарафово ,15 км някъде ни искаха 40 евро като ги питахме на пиацата ,бг наглост е това

10

Сту

преди 11 месеца

Да не говорим, че газта е 80 стотинки, ама цените им стоят както бяха при газ 1 и 60. Горивата поевтиняха двойно, ама на бакшишите цените не. Даже ще им ги вдигаме... Евала тарикати.

9

Сту

преди 11 месеца

Ако може с два курса да изкарат надника на хората, дето работят по 8 часа на ден. И като 2-3 пъти закръглят и нямат да ти върнат ресто. Кво му трябва повече на човек...Отдавна съм им обявил бойкот на тия ***. Колите им са мръсни, пушат вътре, лятото пестят от климатик. Че и за кратки разстояния недоволстват. А вечер или по празници ти казват твърда цена, (20 лв ако искаш) щото имат избор тогава. Да фалират всичките!

8

стефчо

преди 11 месеца

То и аз искам повишние на заплатата!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Шофьорите от Бургас всъщност въобще не им дреме. Колкото по малко таксита по улиците - толкова по-добре. Какво искат бакшишите вече е отделен въпрос. Мислете малко като пишете статии. Много малка част от шофьорите карат таксита за да ги слагате под този знаменател

6

Az

преди 11 месеца

До АнонименГоривото е паднало, но всичко друго остана високо => трябват ти повече пари да си го купиш => трябва да се вземат от някъде...Лошото е, че ни е скъпо, но пак купуваме... защо да свалят цените?!?И още - на някои хора са им били вдигнати заплатите заради "кризата" инфлацията" и т.н. - сега трябва да намалят заплати??? Едва ли. Та така се подхранва инфлацията.

5

Аз

преди 11 месеца

Пък настоявам за поевтиняване на услугата!!!

4

Абе

преди 11 месеца

Нали газта е 85ст...... Чшшш ало за кво вдигаш точно, преди на 1.40 си трайкахте а сега?!? Протест чак мухаха хаха

3

Анонимен

преди 11 месеца

е не трябва ли да поефтинеят - нали цената на горивото падна

2

Анонимен

преди 11 месеца

Вдигайте вдигайте, докато не ви остане жив човек да ви ползва услугата.

1

Hoh

преди 11 месеца

И аз искам uber ама трябва да ползвам миризливите им таксита