Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Двама полицаи пострадаха при преследване на лек автомобил от местността "Пода" край Бургас до град Средец.

Oще по темата
Шофьор на автомобил не спрял за проверка при подаден сигнал на служители на "Гранична полиция".

Шофьорът се насочил към местността Върли бряг по черни пътища. В центъра на Върли бряг преследваният автомобил блъска две служебни коли, паркирани с цел блокиране на пътното платно, като единия от тях отскача и наранява полицейски служител.

Автомобилът е спрян на входа на Средец и са задържани водачът му – 29-годишен криминално проявен и осъждан мъж от ямболското село Джинот, както и неговият 41-годишен спътник от Зимница, предаде БГНЕС. Водачът е тестван за алкохол и за наркотици - пробата за употреба на амфетамин и метаамфетамин е била положителна.

Тестван е и мъжът от Зимница, като алкохолната му проба е била отрицателна, а за наркотици – положителна на метаамфетамин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

aa1830

преди 1 година

Следващия път изстрел в главата и няма да има толкова материални шери, ранени, преследвания и реклама на употребата на наркотици. Всеки ден по една такава изцепка дават по новините, а в действителност дрогираните шофьори са стотици хиляди.

12

Меркел

преди 1 година

Защо алкохола не е забранен за продажба като наркотиците ?Махмурлията също е опасен за движението обаче дрегера не показва че се е натряскал преди 7 часа ?Тестове на всички депутати и общински съветници.Пряко излъчване по ТВ хайде журналите те отразете го това тестване на живо

11

абе

преди 1 година

тия полицаи не са ли имали пистолети ?

fallback