13

aa1830

преди 1 година

Следващия път изстрел в главата и няма да има толкова материални шери, ранени, преследвания и реклама на употребата на наркотици. Всеки ден по една такава изцепка дават по новините, а в действителност дрогираните шофьори са стотици хиляди.

12

Меркел

преди 1 година

Защо алкохола не е забранен за продажба като наркотиците ?Махмурлията също е опасен за движението обаче дрегера не показва че се е натряскал преди 7 часа ?Тестове на всички депутати и общински съветници.Пряко излъчване по ТВ хайде журналите те отразете го това тестване на живо

11

абе

преди 1 година

тия полицаи не са ли имали пистолети ?

10

Истина

преди 1 година

Лесно се оправят нещата, наркотиците са забранени, всеки тестван и доказан за наркотици отива на общественополезен труд за 3 години по-бърза процедура без съд, ако обжалва и не докаже, че е фалшива става 5 години.

9

Fks

преди 1 година

Всеки с униформа маха палки за рекет на пътя и какво постигнаха като резултати ?Гонитбата създава опасност за невинните граждани има го в закона

8

Наблюдател

преди 1 година

Така е в дивия запад америка даже там се стрелят нали тези ценности гоним това преди го нямаше

7

Анонимен

преди 1 година

До 1... Те ако ги тестват мицифаите за амфетки и ганджа половината мевере ще светне в червено, а ако уволнят тия с татуировки и бръснати глави ще останем без полицция. Вижте ги новите келеменнца с пагон на какво приличат?!?! Като свали униформата и се облече цивилКа си е 1 към 1 с кварталните бабааити....Старата генерация полицаи бяха повече човеци, а тия новите те спират за проверка и ти говори сякаш ще те биие.

6

Ами

преди 1 година

Ами по една инжекция въздух за надрусаните господа, моля.

5

Аз промяната

преди 1 година

Особености на членове и електората на гроб, гледат да следват светлия пример на Бойка кадъна

4

Анонимен

преди 1 година

Поредните амфетко герои.

3

Хахахаха

преди 1 година

Аз пък помислих, че са се спънали докато тичат със стълбата за някой жорко.

2

Негър Скиор

преди 1 година

МВР да се закрива Веднага...........

1

Анонимен

преди 1 година

В други сайтове пише че се се изпозастреляли чингулайците , добре че не са били с бойни патрони,а със стоп. Редно би било и шуробадженаците да бъдат тествани за алкохол и наркотици.