fallback

Семейство паркира автомобила си на улица във Варна, а на следващата сутрин, в сряда, го открива пропаднал в дупка.

"Улицата е в кв. "Младост" – оживена улица, по която се минава. Съвсем нормална улица, на която е възможно паркирането. На сутринта 2/3 от колата се оказаха потънали в огромна зейнала дупка", разказва Нели Шабанова пред Bulgaria ON AIR.

Свидетели подават сигнал на 112 в 7:30. Час по-късно семейството е при колата си, която все още виси в ямата. Автомобилът е изваден след 4 часа, a собствениците не знаят към кого да се обърнат, за да потърсят правата си.

"От КАТ не реагираха да дойдат да обезопасят. Съветът им беше да викнем Пътна помощ. От пожарната също отхвърлиха. Дойдоха от ВиК", каза Нели.

Според потърпевшите щетите по автомобила са големи. А хората от квартала разказват, че и преди на мястото е имало проблем заради аварии на ВиК.

Според ВиК-Варна причината за аварията е амортизиран водопровод от 60-те години. Проблемът е отстранен, а на мястото е положен нов асфалт

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Жалко, но факт

преди 1 година

ж. к. Младост ВАРНА бил близо до бизнес парка (Сф), колега оправи си географията, че губя и последната надежда за бъдещето на България

14

до 14

преди 1 година

Гледай сега ***, не само ще избия парите, но и печалба ще направя. Дъртата ми кола има емоционални спомени - ще ги оценяваме в съда. Плащал ли съм и данъците? Плащал съм ги! Каквото е поискано от мен съм го направил! Ще се пукна от яд, че не ми се е случило на мен с 23-годишния ми опел! 10 000 лева ще взема от раз!

13

Анонимен

преди 1 година

КАжи повече бе, кАжи 5/3!

fallback