15

Жалко, но факт

преди 2 години

ж. к. Младост ВАРНА бил близо до бизнес парка (Сф), колега оправи си географията, че губя и последната надежда за бъдещето на България

14

до 14

преди 2 години

Гледай сега ***, не само ще избия парите, но и печалба ще направя. Дъртата ми кола има емоционални спомени - ще ги оценяваме в съда. Плащал ли съм и данъците? Плащал съм ги! Каквото е поискано от мен съм го направил! Ще се пукна от яд, че не ми се е случило на мен с 23-годишния ми опел! 10 000 лева ще взема от раз!

13

Анонимен

преди 2 години

КАжи повече бе, кАжи 5/3!

12

Анонимен

преди 2 години

Голям смях. Местни "бизнесмени", дето не знаят колко е 2/3, се опитват да си избият парите за.стария таралясник. Че и сериозни щети имало....А на бас, че нямат и Каско...

11

Анонимен

преди 2 години

Ще потъне,я!!Такава тежка кола не е за наште пътища. Трябва шофьора да му друснат една солена глоба заради пропадналия път !

10

Анонимен

преди 2 години

Еееее, туй дупка ли е, едно време какви дупки имаше 2/3 а 2/3ти направу. Ама нямаши и кули отгоре и!

9

до 10

преди 2 години

айде да не строят американци ! Амерериканското строителство е за кокошарници и обори !Немско, финландско ДА но хамериканско никога !

8

ss

преди 2 години

Нито кат нито пожарна имат работа там! Пътя е на общината а аварията на ВиК ! Сега да съдят общината ! Накрая ще се окаже, че собственика на автомобила се е напил вечерта в кръчмата и докато е карал пиян е пропаднал в дупката !

7

Иван

преди 2 години

Пропаднала държава с пропаднали политици. Какво остава за улиците - ами логично и те пропадат. Ужас.

6

ПроСоТо

преди 2 години

тая "свежа стройна дама" дали е учила аритметика?...Вероятно не е,защото "ДВЕ ТРЕТИ" за нея просто е некъв израз...Направо трогателно !

5

ЛЪЖИ

преди 2 години

На сутринта 2/3 от колата се оказаха потънали, 2/3 от колата са потънали??? Журналистите вие слепи ли сте??? на видеото колко от колата е потънала? според мен е 1/3

4

Анонимен

преди 2 години

Квартал Младост. Какво повече да кажа. Там все е скапано. 1 и 1А са презастроени, като пръдне съседа през 3 блока и у вас мирише, а останалите 3 са си чисто село. Ламаринени будки, някакви кебапчийници, автосервизи и автокъщи и всевъзможни гаражчета на разни ЕТ-та. Но понеже е близо до София Тех Парк и Бизнес Парка е там и цените са 3500 евро на кв за да живееш с цялата провинция! Спокойно може да му викат южен Люлин или северен Перник.

3

Анонимен

преди 2 години

Иначе като влезеш в сайта на вик варна в началната страница има новина за 140 млн лв подобряване на канализацията и водоснабдяването...

2

какво от това

преди 2 години

Не са за жалене хора с пари и лъскава кола

1

Кой крив и кой прав?

преди 2 години

12 години ГЕРБ!