Снимка: БГНЕС
fallback

Високите сметки за електроенергия затрудниха малките население места в Северна България. От понеделник режим на тока се въвежда в община Вълчи дол. Опасенията на част от гражданите са, че това може да предизвика битова престъпност.

"Започваме с режим на уличното осветление. Мярката е временна, но нямаме избор", уточниха от общината.

През последните месеци сметките за ток са скочили тройно. Общината е безсилна да се справи сама, като ще се търси помощ от държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

Истината

преди 2 години

Защо нашите Управници не правят нищо добро за народа си и държавата си !!? Вдигат пенсий и заплати с някакви мижави проценти, а в същото време вдигат и цените на всичко. Демек народа обеднява още повече, или в най добрия случай си остава същия бедняк. Това продължава вече повече от 30 години!!! Някой може ли да каже как се вдига цената на Тока и Газта, като добива и производството си е същия !!? Можеби като Турската Лира !? Дръж народа беден за да го Управляваш !!!

111

Истината

преди 2 години

Беше комунизъм, след 89 стана капиталистически комунизъм. Южен поток беше почти готов когато видях по телевизията че правят първа копка. САЩ каза НЕ замразиха го. Почнахме Белене и купихме реактори, САЩ каза НЕ. Направиха Турски поток, но кранче на наша територия няма. Почнаха Гръцки поток защото от там ще идва втечнен газ от САЩ, още не е готов. Свалиха цената на Турската лира с едно обаждане, защото не ги слуша. Как става това???

110

Анонимен

преди 2 години

До 135 Чипът Да припомня на по-младите. При бай Тошо режимът в София беше 3/1 или иначе казано три часа няма един час има.. . . . . . . . . . ***, защо лъжеш? През социализма ти построиха хабитата от който сега лъжеш иначе щеше да спиш под лъвов мост на студа! Такива като тебе бяха предателите, сътрудници на ДС!

fallback