112

Истината

преди 2 години

Защо нашите Управници не правят нищо добро за народа си и държавата си !!? Вдигат пенсий и заплати с някакви мижави проценти, а в същото време вдигат и цените на всичко. Демек народа обеднява още повече, или в най добрия случай си остава същия бедняк. Това продължава вече повече от 30 години!!! Някой може ли да каже как се вдига цената на Тока и Газта, като добива и производството си е същия !!? Можеби като Турската Лира !? Дръж народа беден за да го Управляваш !!!

111

Истината

преди 2 години

Беше комунизъм, след 89 стана капиталистически комунизъм. Южен поток беше почти готов когато видях по телевизията че правят първа копка. САЩ каза НЕ замразиха го. Почнахме Белене и купихме реактори, САЩ каза НЕ. Направиха Турски поток, но кранче на наша територия няма. Почнаха Гръцки поток защото от там ще идва втечнен газ от САЩ, още не е готов. Свалиха цената на Турската лира с едно обаждане, защото не ги слуша. Как става това???

110

Анонимен

преди 2 години

До 135 Чипът Да припомня на по-младите. При бай Тошо режимът в София беше 3/1 или иначе казано три часа няма един час има.. . . . . . . . . . ***, защо лъжеш? През социализма ти построиха хабитата от който сега лъжеш иначе щеше да спиш под лъвов мост на студа! Такива като тебе бяха предателите, сътрудници на ДС!

109

Факт

преди 2 години

Трябва ни АЕЦ, а не Евросъюз.

108

Анонимен

преди 2 години

Купувайте газови бутилки и печки, иначе ще седим на студено и едно кафе няма как да си направим.

107

Анонимен

преди 2 години

започва се ....

106

ИсканДЕР

преди 2 години

Защо около София нема проблеми и всичко има,запалати високи парламнета взема?Управлението е такова СОФИЯ и всичко преключва другите не са интересни,защо селата обезлюдеха.

105

marchelo

преди 2 години

До Чипът.Прав сте.Но ще има и спекула,инфлация,дефицити на стоки и капитали.И последно-Белене,но не АЕЦ.

104

Чипът

преди 2 години

Да припомня на по-младите. При бай Тошо режимът в София беше 3/1 или иначе казано три часа няма един час има. Гледам тук някакви помочковци пишат неща за които не са чували дори

103

Чипът

преди 2 години

Когато има комунисти във властта винаги има режим на тока

102

Анонимен

преди 2 години

И ток ще има, ще ни го докарат с корабите дето карат газта. Май не сме мръднали много за 30 год .

101

Анонимен

преди 2 години

Да не забравите да благодарите на Шапкарина и неговата хунта!

100

Както Гьоков

преди 2 години

излезна и обясни,че няма такова нещо като намалени пенсии(виж,че брутно парите на над 1 млн пенсионери са намалени,е друг въпрос,те са по друга точка),така сега министърът на ебергетиката да обясни,че с тази мярка се цели хората да се прибират по-рано в къщи при семействата си,да се заздравяват семейставата и повишава раждаемостта.Абе питай ги управляващите за обяснения,ще ти докарат от 9 кладенеца вода(студена,разбира се,да пием по една студена вода),за да си разяснят дълбоките идеи.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Северна България защо не ползва евтин ток от АЕЦ Белене? ........ защото го изкупува фирмата на другаря Георги Кадиев от БСП.

98

Анонимен

преди 2 години

Купувайте ток, няма за всички. Беднякът-бизнесмен да извади офшорните пари и да си купи ток "През ден напред" Токът е малко, токът не стига, деца.

97

Анонимен

преди 2 години

През социализма нямахте редовно банани, сега при капитализма няма да имате ток. Купете си един кент и тик-так, едно виски и празнувайте на свещи.

96

SS

преди 2 години

Въоръжавайте се ! Предполагам се досещате какво предстои .........!

95

Анонимен

преди 2 години

Северна България защо не ползва евтин ток от АЕЦ Белене?

94

Анонимен

преди 2 години

Производителите на какао в Африка никога не са яли шоколад. Български репортер в Африка даде за първи път шоколад на производител на какао в Африка.....................Българите, производители на ток, няма да имат ток. Така е в колониите на Западна Европа. Токът ще се продава на Западна Европа.

93

SS

преди 2 години

Това е едва,едва началото ! Спокойно ,какво още има да видим и да се случи !