Снимка: БГНЕС
fallback

Студент на 27 г. е загинал на рекултивирано сметище в Брезник, съобщиха от прокуратурата.

Трагичният инцидент е станал на 6 януари. Младежът работел като геодезист във фирмата, извършваща рекултивация на депото.

Рекултивационните дейности били на финала и той трябвало да направи геодезическо заснемане на терена. По данни на прокуратурата той е допрял проводник от далекопровода с дълъг 4 м геодезически инструмент - лата. В резултат се образувала волтова дъга, от която е загинал на място, обясниха от прокуратурата.

По случая се води разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

затова в цивиизования свят са въвели обучение, инструктаж с НЕФОРМАЛЕН подпис. Бог да го прости момчето, отишло е на по-хубаво място.

12

Анонимен

преди 2 години

ФИРМАТА, ФИРМАТА КОЯ Е?Бог да прости момчето!

11

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да не обяснява кой с какво и кога е докоснал, а да провери или да изиска от инспекцията по труда да се изясни имало ли е инструктаж за работа по обекти, намиращи се под/в сервитута на въздушни ел.проводи и ако да, доколко е бил формален и има ли документи.Преди години за подобно замерване в района на една гара, което като работа беше за около два часа, половин ден си отвисяхме на инструктаж в администрацията на жп-то, че и една камара документи подписахме за всяка от страните.

fallback