Снимка: БГНЕС
fallback
Лодка на военноморските сили с 6 души пристигна до заседналия край Камен бряг кораб. Двама от тях се качиха на плавателния съд, съобщи БГНЕС.
 
Все още няма информация защо е предприето това действие. Вчера беше направен втори опит за сваляне на екипажа, но моряците отказаха да се качат на катера, за да бъдат разпитани.
Oще по темата
 
Хора от екипажа твърдяха, че са били и заплашвани от мениджър и се страхуват да не бъдат депортирани в Турция.
 
Трите баржи, осигурени от Европейската агенцията по морска безопасност, се очаква да пристигнат в България. Очаквайте подробности. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Асан

преди 2 години

Да пуска 1 торпедо на ***

17

Анонимен

преди 2 години

А помните ли миналата година като нашите пирати под полицейски униформи и борчески организации нападнаха кораба във Варна като пирати? Интересно че нищо не се чува от тогава. Няма наказани, нама в затвора, няма нищо. Държавата на нищо случващото се и всеки си прави каквото иска.

16

Анонимен

преди 2 години

Много лаици пишат тук, заседналия кораб е неприкосновенна територия, плава под чужд флаг, няма как просто да се качат полицаи с автомати и да извлекат екипажа. Нарича се пиратство това. Все едно да влезе полиция в чуждо посолство и да извлече посланика барабар с персонала...

fallback