Снимка: БГНЕС
fallback
Две линейки обслужват Асеновград и още 28 населени места в общината. Това стана ясно, след като вчера млад мъж почина пред входа на спешното.
 
27-годишен мъж загуби живота си, а близките му твърдят, че медиците са бездействали и това е довело до трагичния край. Семейството на жертвата твърди, че линейката се е забавила над 40 минути и се принудили да го закарат сами в болницата. Той обаче издъхнал пред лечебното заведение.
Oще по темата
 
Очевидци казват, че мъжът е стоял повече от час на стълбите пред болницата.
 
"Два спешни екипа обслужват население от около 70 000 души. Информиран съм за неприятната ситуация, която се е случила пред входа на спешното. Днес ще получа доклада на колегите и ще видя записите от камерите. Роднини са докарали починалия мъж. Дежурният лекар веднага се е отзовал, но е установил, че той е починал. Не е имало какво друго да направи, освен да информира полицията, защото причината за смъртта не е ясна", разказа в ефира на Нова тв д-р Иван Червенков, директор на МБАЛ- Асеновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 години

Питайте 12годишното управление на Герб!Довършиха ни и пак се канят !

18

до 17

преди 2 години

В началото на пандемията излъчиха репортаж как в стара сграда на областна болница няма асансьор и носят с брезент болен.Болницата е строена 1912 година.Замислете се че за 109 години не са се намерили пари за асансьор.Нещата са мнооооого отпреди ГЕРБ.Разбира се и при тяхното управление пак няма асансьор!Много пишат че подкрепят Радев или Борисов.Е-5 години разлика ББ е член на БКП от 1982,а РР от 1987.Само това е разликата.

17

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не разбирам, имаш кола, ми закарай го човека. Защо чакаш нещо, което няма да дойде?

fallback