Снимка: БГНЕС

27-годишен мъж от село Болярци, община Садово, е починал, докато е чакал линейка от Асеновград.

Близките му твърдят, че са чакали екип на Бърза помощ повече от половин час и след това сами са тръгнали към болницата в Асеновград.

Докато пристигнат обаче, младият мъж е издъхнал. И тялото му е останало пред входа на здравното заведение дълго време, предаде БНТ.

От Спешното отделение обясниха, че не са оказали помощ, защото когато пациент е починал извън болницата, те нямат право дори да докосват трупа. Чакат се дежурни екипи на полицията и съдебна медицина, за да се установи как е настъпила смъртта. Близките на починалия мъж са отказали аутопсия. Причината за смъртта не е ясна.

Коментари Напиши коментар

85

питанката

преди 1 месец

Защо станаха толкова нагли и *** българите??? Не се знае от какво е починал и защо, но сега се тръби по всички медии и се изкарват медиците "виновни". За да умре за половин час ситуацията е била безнадеждна, но това не е работа на журналистите, а на патоанатом. Подозрително е, че не правят аутопсия.

84

Няма ли ПАПАРАЦИ

преди 1 месец

За да са заснели с видео и снимки смъртта пред входа на болницата и след това да обиколят цяла Европа тези уникални кадри и последни моменти от живота.

83

98, 97, 96

преди 1 месец

Написано е ясно: село Болярци, община Садово.