21

Анонимен

преди 7 месеца

Питайте 12годишното управление на Герб!Довършиха ни и пак се канят !

20

до 17

преди 7 месеца

В началото на пандемията излъчиха репортаж как в стара сграда на областна болница няма асансьор и носят с брезент болен.Болницата е строена 1912 година.Замислете се че за 109 години не са се намерили пари за асансьор.Нещата са мнооооого отпреди ГЕРБ.Разбира се и при тяхното управление пак няма асансьор!Много пишат че подкрепят Радев или Борисов.Е-5 години разлика ББ е член на БКП от 1982,а РР от 1987.Само това е разликата.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно защото нямат три.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Аз пък не разбирам, имаш кола, ми закарай го човека. Защо чакаш нещо, което няма да дойде?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Наследството на ГЕРБ. Идете грасувайте пак за тях и ще останете с една линейка.

16

Да питам

преди 7 месеца

Колко хора плащат данъци в общината?

15

Анонимен

преди 7 месеца

А от 16 години двама лекари са кметове. Асеновград е дъното на просторията

14

Хм до Мисъл

преди 7 месеца

Е кое е откраднато? Нали е имало 3 линейки?Значи тях никой не напира да ги краде!

13

до Стрезов

преди 7 месеца

Уважаеми инспекторе, от коя дата е снимката която видяхте.Едва ли е отпреди 1 минута!Може и отпреди 11 година да е.

12

Мисъл

преди 7 месеца

Просто е:в Асеновград ,много се краде.

11

до 4

преди 7 месеца

Училищата за фелдшери ги затвориха преди 20 години.Завършилите медицина са много малко и бягат в чужбина.И така няма нито лекари,нито фелдшери.Линейка някак си ще се купи.Но фелдшер учи 4 години,лекар 6 и после специализира още 4.Та смятай,че линейки може и повече да видиш,но някой в тях да се качи след няколко години много трудно ще видиш!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Щот не останаха хора в региона

9

До Гост

преди 7 месеца

Пак ли чуваш гласове?

8

5 до 4

преди 7 месеца

Понеже работя в ЦСМП в друга област да ти кажа,че ние имаме много повече,но една част от тях са тотално амортизирани и неизползваеми,друга част-с тях караме само болни от КОВИД,трета част са такива с които до филиалите се карат материали и консумативи- в тях няма нищо-апаратура,кислород.Това е бивша линейка,която все още може да "мърда",колкото с нея да превозиш нещо!Имаме и такива от 1996 година.Някои от тях са "донори"-вземат части от една да поправят друга!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросът не е в линейките а в лекарите вътре В Силистра постоянно стоят 6-7 линейки пред Бърза помощ но има само 2 екипа лекари за тях Не е проблема в машините , лекарите не иска да работят там, постоянно да се занимават с окървавени тела и трупове

6

Гост

преди 7 месеца

Защото 12 години гласувате за едва проста банкянска тиква !!

5

лекар

преди 7 месеца

Завърших 1989-та.Още тогава искаха да ме разпределят в другият край на страната.Оказа се,че това е незаконно.Казват ти устно къде да отидеш-писмена заповед няма!Започнах работа в нашата област. Заплати- ниски,отношение унизително.Към 2008 година вече много колеги,които вече нямаха живи родители и деца ученици избягаха в чужбина.От тогава започнаха да вдигат заплатите защото лекари вече не достигаха.Останах защото и синът ми тук работи,и родителите ми са тук.Но останахме много малко,за съжаление!

4

Инспектор стрезов

преди 7 месеца

Има някаква измама тук. Знам къде е болницата в Асеновград, минавал съм по тази улица и бях сигурен, че пред болницата съм виждал паркирани повече от 2 линейки. Затова проверих в гугъл мапс street view. Е, виждат се паркирани 3 линейки. Верно, всичко може да се е случило - кола е, разваля се.

3

1

преди 7 месеца

*** народ, бедна държава. Затова!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Защото антиваксърите казаха че ще се лекуват с чай вкъщи по съвет на Мангъров и няма да викат линейка.