Снимка: БГНЕС
fallback

Продължават дежурствата на военни и пожарникари в периметъра на пожара при хисарското село Михилци, а от Пожарната в Пловдив са категорични, че пожарите от последните дни са причинени умишлено.

Огънят край Михилци изпепели голяма площ в продължение на близо две денонощия и въпреки че пожарът е потушен, дежурните екипи остават, съобщи директорът на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и спасяване на населението“ комисар Георги Мангараков.

Oще по темата

"И от военно поделение в 61-ва Стрямска бригада, наши хора има там, техника. Има торф, който някъде може да избие, но положението е под контрол".  

Мангараков е категоричен, че всички пожари, които стават напоследък, са умишлени палежи:  

"Никаква гръмотевица, никакви стъкла, огледала...Повтарям – умишлено запалени треви. Всичко е умишлени палежи. За съжаление не могат да се хванат тези, които са ги запалили", каза той пред БНР.

През седмицата отново в община Хисаря пламна и голям пожар над Старосел, изгоряха клъщи на хората и бе обявено частично бедствено положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Бай Иван

преди 2 години

Благодарете на субсидиите от ЕС, които се дават на модерните демократи бизнесмени и те просто палят горски масиви и ливади, за да ги вземат после за обработваеми площи ;) !!!!

81

Анонимен

преди 2 години

fake news. te sami mogat da se hvanat sebe si. vie ne mojete tiah da hvanete. poneje ste marzelivi lenivci.

80

Анонимен

преди 2 години

Хората трябва час по-скоро да осъзнаят, че се води невидима война срещу тях, срещу всички тях, няма малки няма големи няма бедни, няма богати. Всеки един е измамен много умело, че дори не осъзнава, че бива изтребван бавно по всички възможни канали, храна, въздух, здраве, психика, емоции, природа - това е една ужасяваща атака която в момента е в пика си...озъзнайте го и се събодете по-скоро !

fallback