Снимка: Pixabay
fallback
Стипендия в памет на своя син Христо Денев ще връчи на изявени ученици от ОУ „Петко Р. Славейков“ във Велико Търново неговият баща, съобщи Нова тв.
 
Адвокат Иван Денев стана познат на обществото с искането си да стане ясна причината за смъртта на сина му във великотърновската болница, след като Христо беше настанен там с COVID-19. Починалият Христо беше регистриран и като първата най-млада жертва на коронавируса у нас.
Oще по темата
 
"Кампанията е по наша инициатива и е за даване на стипендии на даровити деца, които учат в училища, където се е обучавал нашият син. Едното от тях е ОУ „Петко Р. Славейков", другото е Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Ангел Попов", каза Иван Денев.
 
"Идеята е неговата памет да бъде жива и името му да бъде споменавано със стремеж към знание и усъвършенстване", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 2 години

Може са в добър, но в амбицията си да се превърне в звезда в борбата с ковид се впусна в експерименти в материя, която непознава. За съжаление с фатален край. Същата не спря с изявите си в социални и други медии- просто провинциална амбиция и слаба подготовка. Жалко за детето. Сибила е човек с изключително нисък интегритет. Постави имиджа си пред клетвата да помага на хората.

9

Do 8

преди 2 години

Дали не я познаваме , ааа ? Реанимацията с най-висок процент смърност на територията. Даже много добре го знаем този ми- ндил. Само не знаем докога Камен К. ще е на власт да й пази "гърбът"

8

Анонимен

преди 2 години

Ха хаха като не познавате хората не пишете като търновец да ви кажа че доктор Сибила М е много добър лекар

fallback