10

Анонимен

преди 2 години

Може са в добър, но в амбицията си да се превърне в звезда в борбата с ковид се впусна в експерименти в материя, която непознава. За съжаление с фатален край. Същата не спря с изявите си в социални и други медии- просто провинциална амбиция и слаба подготовка. Жалко за детето. Сибила е човек с изключително нисък интегритет. Постави имиджа си пред клетвата да помага на хората.

9

Do 8

преди 2 години

Дали не я познаваме , ааа ? Реанимацията с най-висок процент смърност на територията. Даже много добре го знаем този ми- ндил. Само не знаем докога Камен К. ще е на власт да й пази "гърбът"

8

Анонимен

преди 2 години

Ха хаха като не познавате хората не пишете като търновец да ви кажа че доктор Сибила М е много добър лекар

7

Анонимен

преди 2 години

Сибила Менгеле. Ама осъден лекар в България няма.

6

Анонимен

преди 2 години

Безскрупулен човек адвокат правещ пари и от смъртта на сина си не познавам човек в търново да кажа една добра дума за него и като малък не го щеше никой

5

Анонимен

преди 2 години

Бездарната лекарка Сибила правеше експерименти с коктейли лекарства с детето. Същата, която има аспирации да е кралицата на борбата срещу Ковид и понастоящем се изявява като медийна звезда.

4

Браво!!

преди 2 години

Много хора помним как уволниха директорът на Медицински Надзор, защото имаше доклад открил нарушения в лечението на момчето. И после не само яе опраждаха Д-р Сибила Менгеле, ами и я направиха лекар на годината. Мда. Така си беше по Боково време

3

Анонимен

преди 2 години

Браво! А иначе година по-късно положението в търновската болница е все същото.

2

непукист

преди 2 години

Светла памет на момчето и голямо браво на бащата! Няма по-достоен начин да се справиш с такава загуба! Това е новина, а не онези жълтини, с които ни заливат.

1

Анонимен

преди 2 години

Похвално!А д-р Сибила Маринова я направиха лекар на годината, за дето умори момчето.