Снимка: Pixabay
fallback

1959 са новите случаи на коронавирус за последните 24 часа при направени 6113 PCR теста. Това прави 32%  положителните проби, съобщи Единният информационен портал.

Така общият брой на потвърдените случаи става 186 246, от които 90 347 активни.

Oще по темата
7034 пациенти се лекуват в болнични условия, от тях 570 са в интензивни отделения.

2575 са излекуваните през последното денонощие, което е повече отколкото новозаразените. Общият им брой досега е 90 510.

191 са починалите с COVID-19 през последното денонощие, 196 общо от началото на пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

178

666

преди 3 години

Не мога да ви се начудя защо задълбавате в лъжи и глупости които се поднасят на тонове? Защо не се замислите тези горе дали ви говорят истината или само народа е виновният? Едни получават петцифрени заплати а вие се давичкате за глупости!

177

Анонимен

преди 3 години

Тези мерки са глупост,но вижте се колко сме прости хората,започнахме да се виним взаимно за мерки които няма как да ни спасят.По важно е - Кой пусна това и с каква цел,главната им цел???Това трябва да поискаме всички и захвърлете най после тия смартфони.Купете си обикновен телефон с копчета това е първата крачка към нашето спасение.Опомнете се!

176

Анонимен

преди 3 години

Съд за виновните за такава висока смъртност.Всеки човешки живот е ценен. Трябва да се анализира за всеки ,какво е направено , с какво е лекуван , бил ли е в интензивни отделения ако не защо ,в отделенията в които е бил имало ли е необходимата апаратура. От тези 191човека, кой каде е намерил смъртта .Крайно време е смъртта да не е само статистика

fallback