Снимка: БГНЕС
fallback

От Областната дирекция на полицията в Добрич публикуваха официална информация за кървавия пътен инцидент в каварненското село Белгун, при която загинаха четирима души, сред които две деца и тяхната майка. Третото дете на семейството пък е настанено в болница във Варна в критично състояние и с опасност за живота.

По данни на полицията сигнал за тежкия инцидент е подаден на 17 август, около 17:10 часа.

Oще по темата
На място е установено, че лек автомобил „Форд” с добричка регистрация, управляван от 36-годишен мъж, известен на МВР, губи контрол над колата, навлиза в насрещното платно за движение, преминава през тротоар и блъска намиращите се на тротоара пешеходци.

Вследствие на удара на място загиват жена на 40-години и мъж на 41 години. Две от децата на - 1 година и 11 години, почиват във Филиала за Спешна медицинска помощ в град Каварна.

При инцидента са пострадали 58-годишен мъж, който е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на ключица и шиен прешлен, без опасност за живота и дете на 8 години, което е настанено в реанимация при МБАЛ „Св. Анна” във Варна с фрактура на челюстта и травма на бял дроб, с опасност за живота.

При инцидента е пострадал и водачът на колата, който е настанен в реанимация на МБАЛ Добрич с черепно мозъчна травма и с опасност за живота.

По надлежният ред са взети кръвни проби на водача на МПС за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите от които се очакват по-късно.

Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 3 години

Защо не напишете с главни букви "Форд прегази семейство"?Щяхте да го напишете ако беше една друга автомобилна марка.Даже в първата статия бяхте я написали марката,но се оказа,че колата е Форд и вече не е интересно.Като ще пишете пишете всички,а не избирателно само една.

24

Анонимен

преди 3 години

Никаква връзка на информация и заглавие.

23

Анонимен

преди 3 години

Никога не карайте за по бързо през селата,всеки е пиян и без книжка,или с купена книжка!

fallback