Снимка: БГНЕС

Започва разследване на катастрофата, която отне живота на четирима души в каварненското село Белгун. Две деца - на 1 и на 12 години, майка им и един мъж бяха прегазени на тротоар.

Още по темата

Основната версия е, че шофьорът е карал с превишена скорост. Той също е пострадал и е настанен в болница. Освен него има още двама ранени, включително третото дете на загиналата жена. 

Очаква се днес на място да бъде направен втори оглед. Бащата на децата разказа пред Нова тв, че шофьорът, предизвикал фаталната катастрофа, е негов роднина. 

Тежкият пътен инцидент е станал в центъра на каварненското село Белгун между два автомобила. Единият е в такова състояние, че трудно личи марката му, посочват от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Предполага се, че е БМВ. По предварителна информация колите са се състезавали и са се сблъскали при гонката. По време на огледа е установено, че и двата автомобила са обърнати на таван, предава БТА.

Загиналата жена, както и нейният съселянин се намирали на тротоара, когато били връхлетени от колите. Все още не се знае къде са били двете деца, изгубили живота си. Едното е починало на място, а другото - в болница, допълват от пресслужбата на Апелативната прокуратура.

На мястото на инцидента са окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев и директорът на Областната дирекция на МВР Никола Панчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase