Снимка: Pixabay
fallback
Гръцките власти в сряда вечерта облекчиха режима на влизане на граждани от ЕС в страната. Те сметнаха за ненужен стопроцентовият контрол за гражданите на Европейския съюз. Българските граждани вече могат да преминават границата само след показване на лична карта, предаде Нова ТВ.
 
След облекчаването на контрола километричната опашка от автомобили се стопи само за около 2 часа. Днес ситуацията на границата за момента е спокойна. Колите се пропускат много по-бързо. 
Oще по темата
 
Гражданите на трети страни преминават по-бавно през пунктовете, тъй като те трябва да удостоверяват къде ще отседнат. Също така им се правят тестове за коронавирус. 
 
Колоната от тежкотоварни автомобили достига около 6-7 км.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

пенсионер

преди 3 години

До wwwКогато отида в наш курорт на почивка,знам какво ме очаква и съм подготвен!Когато отида в Гърция,очакванията са ми по-големи и когато не се оправдаят,се чувствам разочарован(нямам предвид ''куфарните''почиващи)!Колко са хората в България,които могат да си позволят почивка в луксозните курорти на Гърция,където няма да останеш разочарован?

15

www

преди 3 години

До пенсионерДа, възможно е но въпросът е това доста дали е повече или по-малко от разочарованите от почивката си тук.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Аз веднъж съм ходил, хареса ми определено и пак бих отишъл.Иначе в едно заведение си поръчах калмари.Вместо тях ми донесоха някаква риба.Отказах я.Калмарите не идват.Напимних на сервитьора. - Да господине, веднага се заемам, идват след минута.Така и не дойдоха.Иначе в сметката беше оначи риба, която отказах.Не се разправях.Та да, не е точно така както превъзнасят Гърция.

fallback