16

пенсионер

преди 3 години

До wwwКогато отида в наш курорт на почивка,знам какво ме очаква и съм подготвен!Когато отида в Гърция,очакванията са ми по-големи и когато не се оправдаят,се чувствам разочарован(нямам предвид ''куфарните''почиващи)!Колко са хората в България,които могат да си позволят почивка в луксозните курорти на Гърция,където няма да останеш разочарован?

15

www

преди 3 години

До пенсионерДа, възможно е но въпросът е това доста дали е повече или по-малко от разочарованите от почивката си тук.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Аз веднъж съм ходил, хареса ми определено и пак бих отишъл.Иначе в едно заведение си поръчах калмари.Вместо тях ми донесоха някаква риба.Отказах я.Калмарите не идват.Напимних на сервитьора. - Да господине, веднага се заемам, идват след минута.Така и не дойдоха.Иначе в сметката беше оначи риба, която отказах.Не се разправях.Та да, не е точно така както превъзнасят Гърция.

13

Анонимен

преди 3 години

Президента излезе прав.Глада надделя над страха и народа отиде в Гърция да се наяде безплатно, защото у нас гладува.

12

пенсионер

преди 3 години

Доста хора ще останат разочаровани от почивката си в Гърция!Но...''тарикат мъж не писка'' или ''мъжко дупе един път се ..е''!

11

G

преди 3 години

До АнонименТова, че ти така правиш не озаначава, че и другите го правя!

10

Анонимен

преди 3 години

Пуснете ги , нека вървят! Вече са заредили хладилните чанти - нещо там кремвиршчета, лютеничка, сиренце ,биричка...

9

Сп???нс

преди 3 години

това с почивките на 500км от дома, лятото в задръствания ми напомвя лисицата , която след всички перитетии обобщила : "Ех, лозе , лозе... гладна в тебе влязох -гладна си излязох".

8

сдф

преди 3 години

Поздрави от Гърция. Малко е празно още ама още по-добре.

7

Анонимен

преди 3 години

И аз обичам да ходя в Гърция ама като вземат да ми се прехласват разни колко страхотно било там и колко лошо било при нас и почва да ми се отщява. И последния път случихме на някакъв плаж дето в пясъка имаше супер много пръст и пушилка се вдигаше все едно си на къра.

6

Анонимен

преди 3 години

А тия дето най любимото им занимание е да повтарят като папагали колко зле било на нашето море, няма да разубедите нас дето си ходим там и знаем че отдавна вече си е съвсем приятно.

5

Анонимен

преди 3 години

Ето за това в такава ситуация е добре да изчакаш някой ден преди да се юрнеш, и първо да видиш как вървят нещата. *** дето бързаха да са първи чакаха цял ден на границата. По разумните хора не чакат два дена след това.

4

Анонимен

преди 3 години

До номер 3. Не е разстоянието, хората искат истинска почивка. Виж българия се говори как трябвало да спасяваме туризма. Никой не говори за това да се направи, така че хората да си прекарат добре. Гледа се на мен като на каса с пари, която трябва да се изтръска от мутрите ни на черноморието. Ами отказвам да съм това, затова съм готов да спя 2 дни на границата ако трябва но не и да ида *** черноморието.

3

Киро Кюмюря

преди 3 години

Нормално потока за гръцко да е натоварен, що да биеш 600 км, като 300 стигат

2

Анонимен

преди 3 години

На снимката два каракачански продукта

1

Анонимен

преди 3 години

На изток от София по магистрала Тракия скука няма кой знае какъв трафик.