fallback

След призива на областния управител на Видин военни да помогнат за овладяване на ситуацията в болницата, от този следобед екип на ВМА започна пълна дезинфекция в лечебното заведение.

Oще по темата
Видинската болница е основното огнище на разпространение на коронавирус в региона, само в неврологичното отделение е заразен около 50 процента от персонала.

Препаратът, с който се дезинфекцира, е свръхмощен, който действа на базата на окислител. Процедурата по дезинфекция ще трае часове, съобщава Bulgaria ON AIR.

Към момента заразените с COVID-19 наближават 200, като медиците са вече над 40. Все още се очакват и доста от пробите, които бяха взети преди няколко дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

българин

преди 3 години

До: 9Ми да, нали искаме да го вземат от Румъния!Бойко построи мост за чудо и приказ, ама забрави път да прекара до него.Пак сложи каруцата пред магарето.Дано скоро направят магистралата от София през Ботевград до Видин.Последния път като ходих преди 2 години центъра ми се видя много оживен, с много нови заведения, не само Телеграф капия.

9

До 7

преди 3 години

Хър,въпросът ми беше умишлено подигравателен,защото тази част от бг е забравена!А що се отнася до Видин ,много добре знам къде е,що пиенье съм изпил по телеграфа в младежките ми години :)))

8

Тончо

преди 3 години

Въртяли са телефони до генерала ама иначе преди месец не била опасна заразата..

fallback