10

българин

преди 3 години

До: 9Ми да, нали искаме да го вземат от Румъния!Бойко построи мост за чудо и приказ, ама забрави път да прекара до него.Пак сложи каруцата пред магарето.Дано скоро направят магистралата от София през Ботевград до Видин.Последния път като ходих преди 2 години центъра ми се видя много оживен, с много нови заведения, не само Телеграф капия.

9

До 7

преди 3 години

Хър,въпросът ми беше умишлено подигравателен,защото тази част от бг е забравена!А що се отнася до Видин ,много добре знам къде е,що пиенье съм изпил по телеграфа в младежките ми години :)))

8

Тончо

преди 3 години

Въртяли са телефони до генерала ама иначе преди месец не била опасна заразата..

7

българин

преди 3 години

До: номер 3Момченце малко и зелено, не си бил в час по история май, не си си научил уроците нали?Ясно е, че не си чувал за Видинското Царство, една от последните български крепости, която е паднала под османска власт е крепостта Баба Вида, в днешния Видин!Иваб Срацимир е последният доказан български цар на Видинското Царство!

6

Анонимен

преди 3 години

Браво на ВМА. Някой трябваше да им се притече на помощ. Не че е голяма, но ще ги ободри.

5

българин

преди 3 години

До: номер 1Моят дядо се беше изучил при "фашистите", тоест преди 1944 г. във Видин с майсторско свидетелство за майстор шивач.Работел е в завод "Вида", където са правили ризи през времето на комунистическата диктатура.Тези ризи са ги шиели "на ишлеме" както се казва, и са ги изнасяли за Западна Германия, за "мpъcните капиталисти", за Quelle.Беше подарил риза на баща ми. Вика, тая риза е дефектна, затова я пускат на българския пазар. В Германия няма да я приемат!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Толупите искаха така, щом им угаждат, така е. Толупите трярбва да се унищожават.

3

Анонимен

преди 3 години

Къде е тоя град Видин???Зер има и такъв в България???

2

Анонимен

преди 3 години

Има гуми в магазина. Заводи не ни трябват. От Китай, от Франция. За какво са ни заводи да работим в тях и да се мъчим?

1

Copocoид

преди 3 години

По време на диктатурата на Т. Живков, Видин страдаше от излишни заводи като тоя за гуми, където работниците страдаха и бяха принуждавани да работят.Сега всички излишни фабрики във Видин са затворени и целия район на северозападна България просперира.Всички са щастливи защото в магазините може да се намери тоалетна хартия и банани по всяко време на годината.