fallback

Силното земетресение, което разтърси Истанбул , бе усетено и в Бургас.

Хората, които се намираха на по-ниски етажи се отърваха от уплахата, тъй като трусът само разклатил мебелите им. На по-високите етажи обаче, земетресението стресна работещите. Много служители от офиси в центъра на града са напуснали работните си места, съобщават от "24 часа".

Oще по темата

"Усети се много ясно, компютърът ми започна да играе на бюрото", каза мъж от куриерска фирма. "Малко преди 14 ч. се качих в стая на последния етаж в сградата на общината. След минути столът ми започна да играе. По-късно разбрах, че някои граждани, които са били по това време в сградата, са напуснали уплашени", разказа пред изданието служителка от общинската администрация.

Най-силно земетресението се е усетило по високите етажи на жилищните блокове. Пенсионерка от жк "Лазур", която живее на 10-я етаж разказва, че целият диван започнал да подскача.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 години

Горанов добре ли е? Май, май се е шмугнал в някой пентхаус пак и е пропуснал да го спомене в декларацията.

5

трус

преди 4 години

За земетресението е ясно - разтърсва, стряска, плаши хората. Но как може хората да се отърват от нещо, с което не са имали досег - отърваваш се от страховете, които си имал, например, или от старите мебели. Как да се отървеш от уплаха, която практически не си изживял??? А за другото - пунктуация, правилна употреба на граматически времена - кой ще ти гледа, това е за децата, които имат тестове в четвърти, в седми клас:-))))

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Бургас,морето и неговите...уплашени хора.Живея на партер в Кривунделово,защото...това ми остави тати и му благодаря.Какво ли е да си на 10-сети етаж,много ша *** е страх да изляза на терасата.Ша са връзвам за всеки случай с въже за...простира на жената,ако падна,да увисна като...прани ***.

fallback