6

Анонимен

преди 4 години

Горанов добре ли е? Май, май се е шмугнал в някой пентхаус пак и е пропуснал да го спомене в декларацията.

5

трус

преди 4 години

За земетресението е ясно - разтърсва, стряска, плаши хората. Но как може хората да се отърват от нещо, с което не са имали досег - отърваваш се от страховете, които си имал, например, или от старите мебели. Как да се отървеш от уплаха, която практически не си изживял??? А за другото - пунктуация, правилна употреба на граматически времена - кой ще ти гледа, това е за децата, които имат тестове в четвърти, в седми клас:-))))

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Бургас,морето и неговите...уплашени хора.Живея на партер в Кривунделово,защото...това ми остави тати и му благодаря.Какво ли е да си на 10-сети етаж,много ша *** е страх да изляза на терасата.Ша са връзвам за всеки случай с въже за...простира на жената,ако падна,да увисна като...прани ***.

3

men

преди 4 години

чакаме голямото дето ще върне "добронамерените" комшолуци където им е мястото - в каменната ера. имат много грехове да плащат. голяма част от европейска турция е земя на дедите ми. кървава сметка имат да плащат....

2

Анонимен

преди 4 години

Това земетресение е доста далеч от Кипър. Земетресението беше кратко.Най-силно беше усетено земетресението във Вранча преди 42 години и после, през лятото на 1999 година в Измит. Усещани са и други, днешното не приличаше на тях по никакъв начин.

1

Анонимен

преди 4 години

Турците копаят яко със сонди за газ покрай Кипър.Тепърва ще тресе там.Може и вулкан да активират и цяла Турция да потъне като Атлантида.