Снимка: МВР
fallback

Според аутопсията на тялото на Иван Йорданов, който бе намерен мъртъв след техно парти в горите край село Любен Каравелово, младежът се е самоубил. Варненската районна прокуратура е образувала досъдебно производство за "евентуално склоняване към самоубийство". Те не потвърдиха информацията от аутопсията, че Иван се е самоубил, съобщава "24 часа".

По тялото на 28-годишният мъж няма следи от насилие. Според информация на МВР, цитиранa от Канал 3, Иван се е обесил. След като издъхнал, клонът, на който завързал въжето се счупил и тялото паднало на земята, като няколко от ребрата на Йорданов се счупили. 

Oще по темата

Около тялото обаче нямало въже. Това потвърждава кметът на селото, който отишъл на мястото преди следователите: "Въже нямаше нито около момчето, нито някъде по него. Видях го с очите си”, категоричен е той.

Кметът допълни, че сутринта бащата на Иван е бил в кметството, за да вземе смъртния акт на сина си, но той също не е споменал нищо за въже или обесване.

Разследването показа, че Иван е бил дрогиран, когато е звъннал на баща си. Първоначално той го помислил за леля му, а после започнал да задава въпроси за видеокасетка от детството му..

Иван изчезна мистериозно, след като отиде в района на изоставеното военно поделение край варненското село Любен Каравелово след организирано във Facebook техно парти. Там бил на палатка със свои приятели.

Сигнал за изчезването на Иван подава баща му, след като се притеснил от среднощното обаждане и думите на сина си: "Татко, страх ме е." Момчето пратило и координати на родителя си.

Въпреки издирването обаче десетки полицаи и доброволци не го намериха до понеделник вечерта, когато жител на Любен Каравелово попаднал на тялото, след като се връщал от гората. Там събирал дърва за зимата.  Тъй като познал младежа от снимките по медиите, той незабавно казал първо на кмета, а той звъннал на 112.  На място незабавно пристигнал екип криминалисти, които започнали оглед.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Няма нищо скрито

преди 4 години

Само където мястото се казва в последния момент на лично на всеки по отделно

93

бг СЛАБАЦИ

преди 4 години

Спрете да пишете глупости, дори вие сигурно не може да си повярвате....Още повече няма смисъл да заплашвате и да си представяте някъв кадър от най - зверския екшън филм, в който разстрелвате, изгаряте и прочие който и да било или в случая група хора. Само една лека справка за затворените групи и фестивалите, които са обявени и се знаят от всички и от доста по - рано. Тези партита са абсолютно същите както всички и нищо скрито няма! На колко фестивали има жертви в БГ, имате ли представа?

92

Анонимен

преди 4 години

Имам идея защо не е било намерено тялото по-рано. Не е било там. Щом Ментал Джин казва, че онези са обсебени по числото 23, където има такива филми, мании и секти, обсебен по това число, тялото на Иван е сложено там на втори септември да бъде открито, 2+9+2+0+1+9=23. Тия перковци са обсебен явно от това число на тениските им и са го върнали тогава. Затова не е намерен по-рано, искали са да го намерят на тази дата. Сигурно са видяли и някакви други знаци в човека с 23.

fallback