94

Няма нищо скрито

преди 4 години

Само където мястото се казва в последния момент на лично на всеки по отделно

93

бг СЛАБАЦИ

преди 4 години

Спрете да пишете глупости, дори вие сигурно не може да си повярвате....Още повече няма смисъл да заплашвате и да си представяте някъв кадър от най - зверския екшън филм, в който разстрелвате, изгаряте и прочие който и да било или в случая група хора. Само една лека справка за затворените групи и фестивалите, които са обявени и се знаят от всички и от доста по - рано. Тези партита са абсолютно същите както всички и нищо скрито няма! На колко фестивали има жертви в БГ, имате ли представа?

92

Анонимен

преди 4 години

Имам идея защо не е било намерено тялото по-рано. Не е било там. Щом Ментал Джин казва, че онези са обсебени по числото 23, където има такива филми, мании и секти, обсебен по това число, тялото на Иван е сложено там на втори септември да бъде открито, 2+9+2+0+1+9=23. Тия перковци са обсебен явно от това число на тениските им и са го върнали тогава. Затова не е намерен по-рано, искали са да го намерят на тази дата. Сигурно са видяли и някакви други знаци в човека с 23.

91

Анонимен

преди 4 години

Абе тия хора никой от тях не е споделил на страниците си, че се търси и е изчезнал човек от партито, нито, че е намерен мъртъв там. *** хората.

90

MENTAL JIN 23

преди 4 години

Ето ги организаторите:https://facebook/profile.php?id=100001987839989 Емил Найденовhttps://facebook/profile.php?id=100009248068669 Емил Найденов 2https://facebook/boqn.zamfirovhttps://facebook/sasho.ravnachki

89

Анонимен

преди 4 години

Това са пълни глупости, как е възможно човек да се обеси сам в гората на клон?

88

Анонимен

преди 4 години

Няма да има такова име, на този човек да не би приятелите му от сбирката да се бяха обадили някъде, че липсва. В тази държава колко хора изчезват и не се намират, може един двама от тях годишно до изчезват по този начин. Кой ще знае за някой изчезнал къде да го търси, като той самия до последно не знае къде ще е и получава координати в последния момент?

87

:(

преди 4 години

До ..Много ме кефи как взеха да се нахъсват. Дайде да видим кои са тези другите починали? При убийство все ще са влезнали в новините, дайте поне едно име да видим. На *** му дай да се надъхва за глупости.

86

Не и аз

преди 4 години

Другата година набарам ли ви наркоманския събор ще ви разтрелям организаторите има разлика от това което вие правите и просто парти в гората защо има други Open Air фестивали който не са в скрити групи и се знаят месеци по-рано? Какво криете освен напоените с киселина картини? Смятам да разбера и ще ви изгоря живи не един човек си отиде заради олигофренската ви 'забава'.

85

..

преди 4 години

Не 1 човек умира на такова парти т.нар. Тайно парти или Технивал както му казват.. Замислете се идват някакъв карнавал чието място не се знае до последно после изчезва се 1 никой не ги е видял да го наречем цирк щото си е пълен цирк откаченяци се тъпчат с лсд и скачат като кроманьонци открили огъня. Защо никой не намери тях и неги разпита. Моята версия е че може би взимат по 1 жертва всяка година и имат перфектно прикритие? Защото повтарям Иван Йорданов не е 1вия случей на жертва на такова парти

84

Tribe gang

преди 4 години

До DgdadgДа в интернет има тонове информация за номадското движение Текнивал, гледайте видеа, четете, няма да намерите ритуално жертвоприношение естествено. Тези неща са тайни и се знаят от малцина, 99% от микимаусите които ходят там да се дрогират идея нямат, те емблемата си 23 не знаят какво означава .

83

SPiral trap

преди 4 години

До kilio manasiev Много добре знам в кои книги пише за тия честоти ***, няма нужда да ме наричаш ***, плюс тва аз не съм от сектата им. До roncici . Няма как да ти обясня в тая кутийка, ако те интересува напиши в гугал - chaos magick, ще придобиеш основна представа за феномените които се наблюдават там.

82

Lan

преди 4 години

Ама и журналистите...значи могат да ровят в раната на семейството на убитото момиченце, а да потормозят малко приятелите на това момче не могат?! Що не чухме никъде тяхната версия?!

81

Lan

преди 4 години

Нещо много бързо се реши, че е самоубийство...ама много, особено като въже няма!

80

Dgdadg

преди 4 години

Едва ли е от ритуал. Сега гледам в гугъл teknival като дам ключови думи и death и victim и suiside, не излиза да има такива неща, както сега като се дадат тези думи ще излезе. Явно си е убийство без ритуал.

79

roncici

преди 4 години

До DAJJAL 23е как ще можеш да ни обясниш , ние езика на лудите (наркоманите) не го разбираме

78

kilio manasiev

преди 4 години

До Chaos magik 23за тия честоти пише в учебниците по радиоелектроника от 1965 за наркотиците също , ама за такива *** като вас тепърва ще се пише

77

Анонимен

преди 4 години

На мен друго не ми е ясно. Всеки като може да влезе в групата, как не влизат и полицаи да правят акция?

76

Анонимен

преди 4 години

Значи общо взето човек е зает със себе си и свои емоции и е малко вероятно да тръгне да убива друг човек. Е тогава на сутринта как се оправят и тръгват да шофира?

75

Chaos magik 23

преди 4 години

никой никой не води, сами ходим да се надрусаме до обезумяване и самата музика влияе на много пластове, комбинацията от халюциногени и тия честоти води до необясними за вас състояния. Както вече казах малко хора знаят какво става всъщност през ноща ... Може да си ял гъби с приятели в планината, да си опитен с лсд, но на мястото с всички тия изчадия и ментал пулсации опитата ти не значи нищо, това е съвсем друго ниво ...