Снимка: БТА
fallback

Протестите в пловдивското село Войводиново спират за 10 дни. След поредното събрание на открито, жителите му решиха да изчакат да изтече законовият срок за обжалване на заповедите за събаряне на незаконните постройки, съобщава Bulgaria ON AIR.

Oще по темата
В селото тече подписка с искане братята Борис и Асен Плакетови, обвинени за побоя над командоса Валентин Димов, да останат за постоянно в ареста и получат най-тежките присъди.

Хората в селото са категорични - протестът им не е политически и не искат да бъде използван с подобни цели. Досега са съборени 15 сгради, за които няма никакви документи.

Пострадалият Валентин Димов все още е в пловдивска болница, като се очаква да бъде изписан до средата на следващата седмица.

Още новини от България четете на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 5 години

Тия видяха че Симионов се подаде оставката и сега искат на Каракачанов....и ще ли да стачкуват..сега канал 1. им се кланя в предаване за роми..

28

33

преди 5 години

Борисов и Цветанов го задушават!

27

Анонимен

преди 5 години

BLAGODARENIE NA PROTESTITE VAV VOIVODINO SEGA GITELITE MU SA ZABOGATELI STRASHNO MNOGO,DESETKI MILIONI POTEKOHA KAM TYAH OT VSI STRANI NA BALGARIA,NARODA POMAGA S PARI NA BEDNITE VOIVODCANI.

fallback