29

Анонимен

преди 5 години

Тия видяха че Симионов се подаде оставката и сега искат на Каракачанов....и ще ли да стачкуват..сега канал 1. им се кланя в предаване за роми..

28

33

преди 5 години

Борисов и Цветанов го задушават!

27

Анонимен

преди 5 години

BLAGODARENIE NA PROTESTITE VAV VOIVODINO SEGA GITELITE MU SA ZABOGATELI STRASHNO MNOGO,DESETKI MILIONI POTEKOHA KAM TYAH OT VSI STRANI NA BALGARIA,NARODA POMAGA S PARI NA BEDNITE VOIVODCANI.

26

Анонимен

преди 5 години

Когато искат да омаловажат пореден протест,управляващите винаги казват че е политически,предизвикан от политическите опоненти.Демек те са безгрешни,няма как да има реален протест в хубавата им държава.Е да ама не.Истината е че управлението е страшно некадърно и корумпирано,никакви престъпления в тази държава не се наказват и всичко случващо се,е в следствие именно на това.Всичко е на самотек,държавата и законите са само на книга.

25

Анонимен

преди 5 години

Е.а си рейнджьра, да го отупат два *** от маалата по сред бял ден направо си е голяма излагация. По добре да беше излъгал че е търговец на овча вълна вместо рейнджьр на бг спецчастите.

24

Старата школа

преди 5 години

Как да не е политически?! А кой ги развъжда тези? Еми тогава, хранете ги, отглеждайте ги, да ви бият, грабят, убиват...А партиите да гледат сеира и да ги пазят, за да гласуват за тях! Бедни ми, бедни народе....Уплаши се...

23

Анонимен

преди 5 години

и нали като им разрушат къщите те ще отидат на друго место и след няколко месеца пак проблем,а тези къщи дето ги даваха по БТВказаха че са от 30+ години там са свързани с енергото и водното.....а боко купува ли гласове и нещат да оправят проблема....

22

Дървен философ

преди 5 години

Този случай не траябваше да се раздува по медиите, станахме за смях пред американците- двама хърб и да набият рейнджър от специалните части....Ако и другите държавни служители и политици са с същите умения не знам кво да мисля за тая държава.

21

Анонимен

преди 5 години

Премиерът Борисов изходи ли се по въпроса или се покри? А Цветанов нещо да каза? Това трябва да е за урок на полицаи и военни и да се научат как се действа в махалите, а не да вадят палки срещу нас, когато протестираме!

20

Хах

преди 5 години

Трябва да станат инциденти навсякъде ли, че да се бутат незаконни постройки?

19

V

преди 5 години

Добре де да помислим тактически .По мобилни са от наща армия.Бързо се предислоцират. Превъзхождат ни и по численост. Имат и много по добра пропаганда ;) Въоръжени са с най модерни НПОта .Издръжката на армията им е почти без пари ,че и даже ползват наще за това ,,евровкюлчвания,, .Според мен тази война е загубена. Трябва спешно да се евакуираме от зоната на бойни действия .България ;)

18

анонимен

преди 5 години

До АнонименГледа от Боко

17

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже каква е връзката на побоя на двамата роми с войничето и незаконните строежи в селото ?Освен това, защо не се потърси отговорност за бездействието на кмета на това село ?

16

Анонимен

преди 5 години

Радев Радиомълчанието защо си трае ?Нали всички в тази държава са негови поданици !?...или за него е по-важно, че над Крим се вее руския байрак !

15

демократееее, демокр

преди 5 години

Кой ще ги храни там демократския ти затвор бе у.р.д ! 1000 лв на месец е издръжката на един демократичен затворник. Рома там му е мнооого по добре. На топло ,нахранен, напоен, мързелува пак и лентяйства за сметка на нас българите. Аааах мам ти демократе...

14

Край

преди 5 години

Демократа не може да вдене че затвора е по-добър от домовете на 20% от ромите - и не ги стряска въобще. Ако иска да им наложи глоба от 200 хил. лева - та да се стреснат. Направо акъла си изкарват. Ром глоба от 30г. в България НЕ Е ПЛАТИЛ.

13

Демократ

преди 5 години

Ония двамата като са виновни да лежат в затвора къщите ако са незаконни да се събарят без значение дали са на Иван или на айшето Толкова е просто, какво толкова се политизират нещата немога да разбера!

12

Край

преди 5 години

Като кажеш на българчетата че момчетата ни трябва да минават 6м. военно обучение. Реват 1. че няма кой да ни напада и 2. че нема пари.1. Вече сме нападнати и скоро ще сме малцинство на територията.2. За 8 самолета за Гергьовден ще дадат 2 милиарда лева за тия пари 100 000 българчета могат да минат военно обучение на стойност 20 хил. лева всяко. Българите сме глупави -природата с право ще ни накаже.

11

!!!!!!!!!

преди 5 години

Извъртяха тези селяни, не бил политически. Ако не беше военен момчето никога нямаше да се разчуе толкова, тогава щяхте да видите вие. Сега събориха няколко бараки и започнахте да ... Тези ... сега ги прехвърлят в други гета и села, там ще безчинстват но вас вече не ви интересува нали ? Когато ножа ви беше на гръцмуля ревахте, искахте подкрепа от цяла България, а сега .. ааах маам

10

Анонимен

преди 5 години

Банкянския тупань им е нацъкал есемесите. Неможе да краде, докато копторите на електората му рухват под машините. Къса му се сърцето.