Снимка: БТА

Общ преглед
За пети ден обстановката във Войводиново е нажежена, след нападението на военнослужещ от двамата братя Пакетови. Различното днес е, че шествието е най-многобройно, тъй като се включиха и командоси в подкрепа на пребития военен.

Протестният митинг бе оглавен от бившия командир на 61-ва Стрямска бригада ген. Димитър Шивиков. На него присъстват колегите на пребития командос, както и фенове на футболния "Ботев" (Пловдив), предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Още по темата


В слово пред събралото се множество ген. Шивиков обяви, че ако законите не се спазват, в скоро време протестиращите може да се съберат пред Народното събрание.

На мирния протест присъстват и ловци, които изказаха своята съпричастност към пострадалия и се обявиха за спазване на законите в България. Те настояха, че у нас има гражданско общество.

А в началото на протестния митинг двама свещеници отслужиха молитва за България. Част от ромите от Войводиново остават да живеят в селото, но са определяни като примерни и ходещи на работа.

В същото време продължава събарянето на поредните постройки. За по-масивните тухлени постройки се изчаква 14-дневен срок, в който право да обжалват имат собствениците.

Стана ясно и, че роми готвят протест пред сградата на Министерския съвет на 14 януари.

Коментари Напиши коментар

213

Анонимен

преди 3 дни

Ai sha va i agentite, askerite, voivodite, hashovete, haydutite, partizanite, vezirite, pashite, royal casino...git burda...iok shengen...

212

РЕАЛИСТ

преди 4 дни

До НАДАРЕН РОМ Много точно изказване нека прочетат всички Българи и се замислият че еабсолютно вярно и възможно и се замислият какво правият Бог да ни пази от Сараите и от Харемите защото Русите ги няма вече

211

НАДАРЕН РОМ

преди 4 дни

До реалист Руснаците са произвели Оръжието Ром за да пази Младите ви Красявици иначе Коалиция с Доган Ефенди Общо Гласуване сто и дваесет и един Представители и Красавиците се Озовават в Сараите харесва им и няма връщане на зад в Харема е Добре