Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Село Желязно подкрепя протестите на жителите в съседното село Войводиново, където двама роми от махалата нападнаха военен.
Oще по темата

Това заяви пред камерата на Bulgaria ON AIR кметът на село Желязно Цветан Малехунов и допълни, че при тях няма проблем с ромите - те са интегрирани, живеят в къщи, работят и имат по две или три деца.

Според него именно образованието и спазването на законите са сред начините за решаването на проблема с ромската престъпност. Малехунов е категоричен – село Желязно няма да приюти изселените роми от Войводиново.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 5 години

Защо продължавате да твърдите, че са били ДВАМА роми? Не са били само двама. Цяла тълпа са били. Стига с тези паралелни реалности! Журналистиката ТРЯБВА ДА ГОВОРИ ИСТИНАТА!

3

Анонимен

преди 5 години

Как се справят немците например с проблемните малцинства?Ами не позволяват да се струпва критична маса хора от един етнос по местоживеене.Българите сме глупави и лоши и всички проблеми започват от това, че ни мързи да мислим.

2

РАВИН

преди 5 години

Атмосферата на Ксенофобия и нетърпимост рязко се е засилила!Надежда има,но трудно ще бъдат реализирани на фона на това ,че Висши политици в момента мислят за Евроизбори!

fallback